12 / 05 / 2024

merdiven altı emlakçı ne demek

merdiven altı emlakçı ne demek

Köksal Ünal, birikimlerini emlakta değerlendirmek isteyen Başkentli yatırımcılara önerilerde bulunurken, Bağlıca semtini mutlaka değerlendirmelerini istedi. Ünal, ' Bu bölgelerde fiyatlar da doyma noktasına ulaştı' dedi.

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Merdiven altı ürünlere dikkat! Uzmanlar uyardı: Ucuza aldanmayın

Okulların açılmasına çok bir zaman kaldı. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için ailelerin okul alışverişi telaşı devam ediyor. Listeler yapıldı, uygun fiyatlı ürünler aranıyor. Ancak alışveriş yaparken ‘daha uygun fiyatlı olanını alayım’ derken ‘merdiven altı kırtasiye’ ürünlerinden uzak durmak gerek.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

merdiven altı emlakçı ne demek Haberi

merdiven altı emlakçı ne demek

Köksal Ünal, kamu binalarının Eskişehir Yolu’na taşınması, Çayyolu metrosunun hizmete girmesiyle birlikte Ankara’nın batı aksındaki gayrimenkul fiyatlarında çok ciddi değişimler yaşandığını anlattı 

Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent’te 3-4 yıl önce 350-500 bin TL aralığında olan 4+1 dairelerin bugün 700-900 bin TL’ye alıcı bulduğunu kaydeden Ünal, şunları söyledi:

‘’Bu bölgelerde fiyatlar doyma noktasına ulaştı. Yine de prim yapabilir mi? Yapar. Ama hem sosyal donatıları olan A plus bir binada uygun fiyatlarla konut sahibi olmak, hem de satarken kazanmak isteyenlere yolun karşı tarafını öneriyoruz. Bağlıca ile Çayyolu ve Yaşamkent’in şehir merkezine uzaklığı aynı. Tek fark yolun solunda değil de sağında yer alması. Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent’teki 700-900 bin TL’lik daireler ile aynı kalitedeki bir daireyi Bağlıca’da 300-450 bin TL aralığında satın almak mümkün. Bağlıca’da da fiyatlar...