05 / 05 / 2024

Merdivenköy Konutları nerede

Merdivenköy Konutları nerede

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede?

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesinde 2 çeşit 3+1 daire tipleri sunuluyor. Peki Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede hayata geçiriliyor?

Kadıköy Merdivenköy Konutları geliyor! Yeni proje!

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Kartaltepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City nerede yapılacak?

Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Vogue Kurköy'de ticari birimler de bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İnşaat alanı 64 bin metrekareden oluşan proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Evim Yüksekdağ nerede?

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Hill Kartal Konutları nerede?

Hill Kartal Residence'de dairelerin alanları 77,61 ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Hill Kartal Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları 2 farklı büyüklükte dizayn edildi. Projede dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarası bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Merdivenköy Konutları nerede Haberi

Merdivenköy Konutları nerede

Konut + ticari alanlardan meydana gelecek olan Merdivenköy Konutları projesi C'C Yapı A.Ş. imzası taşıyor. Merdivenköy Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek. 

İnşaat çalışmaları henüz başlamayan Kadıköy Merdivenköy Konutları projesinde 500 daire ve 20 iş yeri bulunacak. 2 blok olarak tasarlanan projenin 2019 Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. 

C'C Yapı bu zamana kadar; Daphne Garden, Komşu Orman, Marmara Forum, Forum Kayseri AVM, Aqua Cıty Libya, Derne Villas ve Trıpolı Flats projelerini hayata geçirdi. 

Kadıköy Merdivenköy Konutları projesinde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar netlik kazanmadı. Projede detaylar netleştiğinde Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

C'C Yapı adres: Altunizade Mh. Erdem Sk. No:4/3 Sabuncuoğlu Sitesi A Blok D:1 Altunizade Üsküdar / Türkiye

C'C Yapı iletişim:
Tel: 90 216 651 53 52
Web: http://ccgroupco.com

  Öznur YASLI / Emlakkulisi.com