28 / 04 / 2024

Merhaba Co Gayrimenkul nerede

Merhaba Co Gayrimenkul nerede

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Essam M. Sıdky Ibrahım Sıdky ve Emad M. Sedky Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren ve Coşkun Zeren ortaklığında kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi Ümraniye’de İsmail Coşkun tarafından kuruldu.

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi Ümraniye'de İsmail Coşkun tarafından kuruldu.

Venyapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venyapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Coşkun Dönmez, Tolga Cingi ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Al Malkı ve Ece coşkun ortaklığında kuruldu.

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Coşkun ve Sinem Gazi tarafından kuruldu.

Tykartal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tykartal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Merhaba Co Gayrimenkul nerede Haberi

Merhaba Co Gayrimenkul nerede

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Essam M. Sıdky Ibrahım Sıdky ve Emad M. Sedky Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: N.Fazıl Kısakürek Mh.Ankakuşu Sk.Star Tow.A2 Blk.No:2 D/196...