15 / 05 / 2024

meric ve tuna nehri

meric ve tuna nehri

DSİ 11. Bölge Müdürü Sabancı: "Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece debide düşüş başlayacak" dedi.

Meriç Nehri'nin debisi 72 saatte 3 kat arttı!

Edirne'den geçen Tunca ve Meriç nehirlerinin debilerindeki yükseliş sürüyor. Bulgaristan'daki kar yağışı ve ardından gelen sağanak nedeniyle nehirler kaynaklarından Edirne'ye debisi yükselerek geliyor.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Nfm Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nfm Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazmiye Tuna Memiş tarafından kuruldu.

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tuna Tuzcukaya tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Mehmet Uğur Ercan tarafından kuruldu.

Ekstra Health Cares Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekstra Health Cares Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Hamza Tuna tarafından kuruldu.

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Halil Tuna tarafından kuruldu.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

meric ve tuna nehri Haberi

meric ve tuna nehri

Tunca Nehri'nin debisindeki yükseliş durdu ancak Meriç'in debisi artmaya devam ediyor. DSİ verilerine göre, Meriç Nehri'nin debisi 4 saatte 20 metreküp/saniye artarak 1265 metreküp/saniyeye ulaştı.


Nehir kenarındaki belediyeye ait eski karakol binası olarak da bilinen Protokolevi Çay Bahçesi'ndeki eşyalar, suların yükselmesi nedeniyle başka bir alana taşıdı.


"Gece düşüş başlar"


DSİ Bölge Müdürü Adil Sabancı, yaptığı açıklamada, bölgedeki nehirlerin 3 ayda üçüncü kez taştığını söyledi. Şu anda büyük bir taşkın riski olmadığını ifade eden Sabancı, şöyle konuştu:


"Bulgaristan, Arda Nehri üzerindeki barajlardan biraz fazla su bırakıyorlar. Svilengrad'da da kar erimesi nedeniyle debiler yükseliyor. Karaağaç yolu kapanmayacak. Bu tedricen yükselmeye bakılırsa yol 1350 metreküp/saniye'den sonra ulaşıma kapanıyor. Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece de debide düşüş başlayacak." 


Sabancı, halk arasında...