03 / 05 / 2024

Meridian Ataşehir telefon numarası

Meridian Ataşehir telefon numarası

Varyap Meridian Ataşehir satılık konut fiyatları 1 milyon 87 bin TL'den başlayarak değişiyor. Meridian Ataşehir teslimleri hemen yapılıyor...

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Park Yaşam Ataşehir satış ofisi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Park Yaşam Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ataşehir 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir 1 Adet Bağımsız Bölüm ve İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 4.Bölge (Varyap Meridian) Değerleme raporları hakkında açıklamada bulundu.

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon!

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ticari alanları satışa çıkarılan projede dükkanların satış fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Ataşehir Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Meridian Ataşehir telefon numarası Haberi

Meridian Ataşehir telefon numarası


İstanbul Anadolu yakasında Batı Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Varyap Meridian Evleri Varyap ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


Konut büyüklüklerinin 49 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar değiştiği Varyap Meridian Ataşehir satılık ev fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


5 blok olarak inşa edilen Ataşehir Varyap Meridian Evleri'nde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri tasarlandı ancak stüdyo ve 1+1 dairelerin satışları tamamlandı.


Varyap Meridian Ataşehir satılık ev fiyatları 1 milyon 87 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ataşehir Meridian Evleri teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Meridian Ataşehir satış ofisi!


Meridian Ataşehir telefon numarası  : 0 216 688 48 05

Meridian Ataşehir adres bilgileri   : Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ardıç Sokak, Batı Ataşehir 34746 İSTANBUL


Varyap Meridian Ataşehir satılık!


Varyap Meridian Ataşehir satılık 2+1'ler 1 milyon 87 bin TL...