02 / 05 / 2024

Meridyen Park Yapı iletişim

Meridyen Park Yapı iletişim

Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Radem Park Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radem Park Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kılıç tarafından kuruldu.

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Artan tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Hamdullah Şevli'den Van'a Deprem Parkı yapılsın önerisi!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli yaptığı açıklamada, "Millet Bahçesi perspektifinde bir Deprem Parkı'nın yapılması kent için büyük önem taşıyor" dedi.

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Üsküdar'daki park alanı yapılaşmaya açılıyor!

Acıbadem’de Türkiye İş Bankası AŞ Vakfı (TİBAŞ) tarafından park yapılmak üzere bağışlanan ve 15 Temmuz şehidi Acıbadem Muhtarı Mert Sertbaş’ın adının verildiği yeşil alanın yapılaşmaya açılması tartışmalara neden oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda 710 bin metrekarelik park yapılacak!

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü semt parkları, kavşakları ve kamu bahçelerinde revizyon ve yapım işi ihalesini 18 Eylül 2018 Salı günü yapacak...

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Meridyen Park Yapı iletişim Haberi

Meridyen Park Yapı iletişim
Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar, göletler, Hidroelektrik santralleri, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...