23 / 07 / 2024

merkez bankası taşıt kredisi kullanımı rakamları

merkez bankası taşıt kredisi kullanımı rakamları

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 22 Temmuz 2022 haftasında 149,3 milyar TL artış gösterdi ve 7 trilyon 522,4 milyar TL'ye çıktı.

Merkez Bankası açıklamıştı bir anda hızlanacak... Dolar 41 TL

Doların şu andaki seviyesinde kalması ve ivmesine devam etmesinin ardından Merkez Bankası'nın açıklaması da gündem oldu. Merkez Bankası açıklamıştı bir anda hızlanacak... Dolar 41 TL.

Dolar 33 TL'yi aşmıştı... Merkez Bankası'ndan bomba haber

Türk vatandaşları dolar fiyatlarını takip ederken doların 33 TL'yi aşması da herkeste şaşkınlığa neden olmuştu. Bu sırada Merkez Bankası'ndan bomba bir haber geldi.

Konut kredisi talebi artacak! Merkez Bankası tarih verdi! Kredilerde rüzgar tersine dönüyor...

Merkez Bankası'nın yayımladığı ankette milyonları yakından ilgilendiren başta konut kredisi olmak üzere taşıt ve bireysel kredilerinin geleceği hakkında ayrıntılara yer verildi. 

Merkez Bankası açıkladı: Tüketici kredilerinin 403 milyar 630 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından az önce açıklanan haftalık para ve banka istatistiklerine göre mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 403 milyar 630 milyon TL'si konut...

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra bankalar da kredi faiz oranlarında güncelleme yapmaya başladı. Buna göre, taşıt kredisi faiz oranları da güncellenmiş oldu. Böylece, 400 bin TL taşıt kredisinin ödemesi ne kadar olduğu merak ediliyor.

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

Merkez Bankası açıkladı: Tüketici kredilerinin 394 milyar 414 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre tüketici kredilerinin 394 milyar 414 milyon 414 bin TL'si konut...

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Merkez Bankası az önce açıkladı! Tüketici kredilerinin 395 milyar 628 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan rakamlara göre tüketici kredilerinin 395 milyar 628 milyon 194 bin lirası konut...

Merkez Bankası açıkladı! Tüketici kredilerinin 396 milyar 28 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 396 milyar 28 milyon 160 bin TL'si konut...

Merkez Bankası enflasyon verilerini açıkladı! Doğalgaz tüketimi açık ara önde...

Merkez Bankası Kasım ayı enflasyon değerlendirmesini açıkladı. Yapılan değerlendirme kapsamında senelik enflasyonun gıda ve temel mal gruplarında düşerken, enerji başta olmak üzere diğer ana gruplarda yükseldiği açıklandı. İşte açıklanan veriler ve haberin detayları...

merkez bankası taşıt kredisi kullanımı rakamları Haberi

merkez bankası taşıt kredisi kullanımı rakamları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) merakla beklenen haftalık para ve banka istatistiklerini yayımladı.

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalar arası dahil) 22 Temmuz 2022 tarihi ile biten haftada 149 milyar 253 milyon 339 bin TL artış gösterdi ve 7 trilyon 522 milyar 387 milyon 755 bin TL'ye çıktı.

Yine merakla beklenen rakamlara göre, aynı dönemde bankalardaki Türk Lirası cinsi mevduat yüzde 1,96 artış gösterdi. Açıklanan resmi rakamlara göre, 3 trilyon 155 milyar 712 milyon 519 bin lira, yabancı para (YP) cinsinden mevduat da yüzde 1,81 yükseldi ve 4 trilyon 46 milyar 139 milyon 929 bin TL şeklinde oldu.

Yine aktarılan detaylara göre, bankalarda bulunan toplam YP mevduatı, geçen hafta 240 milyar 587 milyon dolar düzeyinde olurken, söz konusu...