02 / 05 / 2024

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması

Bankaların TCMB'den alabileceği bir hafta vadeli döviz depo faiz oranları, yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirildi.

Merkez Bankası’ndan krediler için yeni karar geldi!

Merkez Bankası sıkı para politikası duruşunu destekleyici ek sıkılaşmalar için düğmeye bastı. Merkez Bankası tarafından atılan bu adımlara göre, TL ticari krediler için yüzde 2,5 olan aylık büyüme sınırı yüzde 2’ye, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3 olan aylık büyüme sınırı yüzde 2’ye indirildi.

Son dakika! Merkez Bankası faiz artış döngüsüne son verdi! Faiz oranı yüzde 45'te sabit kaldı!

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı  belli oldu.

Merkez Bankası'ndan asgari ücrete Temmuz ara zammı açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken; konuyla ilgili bir son dakika açıklaması da Merkez Bankası'ndan geldi. Peki asgari ücrete Temmuz ara zammı yapılacak mı? 

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi yüzde 45'e yükseldi!

Piyasalar tarafından heyecanla beklenen Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklandı. Karara göre politika faizi yüzde 45'e yükseltildi.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahmini!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklentisini açıkladı.

Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kredi kartı açıklaması! Faiz oranları artmayacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından kredi kartı kullananlara müjdeli haber geldi. Aralık ayında kredi kartı azami faiz oranları ve üye iş yeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacağı açıklandı.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Avrupa Merkez Bankası’ndan “Faizler artmayacak” mesajı geldi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi Galhau, şoklarla karşılaşmadığı sürece ECB'nin sıkılaşma sürecini tamamladığını ve yakın gelecekte faiz artırımına gerek olmadığını söyledi.

Merkez Bankası'ndan Türk Lirası için yeni hamle! Yüzde 8 komisyon uygulanacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan sadeleştirme adımları kapsamında yeni hamle geldi. Merkez Bankası zorunlu karşılıktan alınacak komisyon detaylarını açıkladı. 

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması Haberi

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) döviz depo faiz oranlarına ilişkin yapılan açıklamada, yakın dönemde gözlenen küresel ve yerel gelişmeler nedeniyle bankaların TCMB'den alabilecekleri bir hafta vadeli döviz depo faiz oranlarının yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirilmesine karar verildiği...