23 / 07 / 2024

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması

Bankaların TCMB'den alabileceği bir hafta vadeli döviz depo faiz oranları, yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirildi.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... Aralık ayında...

Merkez Bankası'ndan başta dolar almak isteyen ya da dolarla işi olan tüm vatandaşları ilgilendiren flaş bir açıklama geldi. Merkez Bankası'nın açıklamasındaki aralık ayı detayına dikkat....

Dolar 33 TL'yi aşmıştı... Merkez Bankası'ndan bomba haber

Türk vatandaşları dolar fiyatlarını takip ederken doların 33 TL'yi aşması da herkeste şaşkınlığa neden olmuştu. Bu sırada Merkez Bankası'ndan bomba bir haber geldi.

Merkez Bankası'ndan acil dolar uyarısı! 1 dolarla bile işlem yapacaklar baksın

Merkez Bankası'ndan vatandaşların dövizde en çok merak ettiği konular arasında yer alan bir konu hakkında uyarı verildi. 1 dolarla bile işlem yapacakların bakması gerekiyor...

Merkez Bankası'ndan Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank... Bankalara flaş talimat verildi

Merkez Bankası'ndan Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank olmak üzere tüm bankalara yönelik flaş bir talimat verildi. Söz konusu olay vatandaşları da yakından ilgilendiriyor.

Merkez Bankası'ndan bankalara yeni dolar talimatı. Doları olanlar acilen şimdi baksın

Dolardaki hareketliliğin ardından Merkez Bankası da devreye girdi. Merkez Bankası tarafından bankalara yeni bir dolar talimatı gönderildi. Doları olan vatandaşların bakmasında fayda var.

Merkez Bankası'ndan çarpıcı bir flaş dolar talimatı... Dolar 41 TL... Acil bakın

Merkez Bankası'ndan bankalara yönelik flaş bir dolar talimatı geldi... Dolarda bilindiği üzere yeni bir hareketlilik başlamıştı.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması. Kış uykusundan uyanacak. 37,7463 TL

Merkez Bankası'nın dolarla ilgili yaptığı açıklamalar, yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Doların kış uykusundan uyanacağı tarih de açıklandı.

Merkez Bankası'ndan tarihi 142,9 milyar dolar açıklaması

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Banka tarafından yapılan 142,9 Milyar dolar açıklaması da dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama bir hayli dikkat çekti.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Merkez Bankası'ndan kiraya yüzde 25 zam sinyali: Yürürlükten kalkacak!

Para Politikası Kurulu'nun toplantı özeti yayımlanırken açıklamada kira sınırlaması ifadeleri ön plana çıktı. Merkez Bankası tarafından, yüzde 25 sınırına ilişkin, 'yakında yürürlükten kaldırılacak' açıklaması yapıldı.

Merkez Bankası'ndan faiz artışı! Son dakika Merkez Bankası faizleri yüzde 50'ye çıkardı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. 

Merkez Bankası’ndan krediler için yeni karar geldi!

Merkez Bankası sıkı para politikası duruşunu destekleyici ek sıkılaşmalar için düğmeye bastı. Merkez Bankası tarafından atılan bu adımlara göre, TL ticari krediler için yüzde 2,5 olan aylık büyüme sınırı yüzde 2’ye, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3 olan aylık büyüme sınırı yüzde 2’ye indirildi.

Son dakika! Merkez Bankası faiz artış döngüsüne son verdi! Faiz oranı yüzde 45'te sabit kaldı!

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı  belli oldu.

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması Haberi

Merkez Bankasından faiz oranları açıklaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) döviz depo faiz oranlarına ilişkin yapılan açıklamada, yakın dönemde gözlenen küresel ve yerel gelişmeler nedeniyle bankaların TCMB'den alabilecekleri bir hafta vadeli döviz depo faiz oranlarının yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirilmesine karar verildiği...