04 / 05 / 2024

merkez valisi Amir Çiçek

merkez valisi Amir Çiçek

Merkez Valisi Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek...

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Van Valisi'nden deprem açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle hasarlanan İran sınırındaki mahallelerde inceleme yaptı...

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Amir Çiçek'ten Bodrum'a kapalı spor salonu müjdesi!

Muğla Valisi Amir Çiçek’den Bodrum’a müjdeli haber geldi. Vali Çiçek Bodrum’un en büyük ihtiyacı olan spor tesislerini en kısa sürede Bodrum’a kazandıracağız dedi.

Menteşe TOKİ Konutları başvuruları başlamadı!

Muğla Valisi Amir Çiçek yaptığı yazılı açıklama ile TOKİ başvuruları hakkında çıkartılan söylentilerin asılsız olduğunu başvuruların henüz başlamadığını açıkladı.

Fethiye KETEM açıldı!

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Fethiye Toplum Sağlık Merkezi binasında hizmet verecek olan KETEM'in açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile bürokratlar, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Özgür Gümüş'ün inşaat halindeki evi yardımlarla tamamlandı!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Fethiye Kruvaziyer Liman Projesi için destek bekleniyor!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Amir Çiçek: Marmaris'teki en büyük sıkıntı imar!

Marmaris'in Taşlıca, Söğüt, Bozburun, Selimiye ve Orhaniye mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Muğla Valisi Amir Çiçek, sorunların en kısa sürede giderilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Teknopark Projesi inşası hızlandırılıyor!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, ilgili müdürlerin katılımı ile Valilik 75.Yıl Toplantı Salonu’nda Teknopark Projesi hakkında toplantı yapıldı.

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

merkez valisi Amir Çiçek Haberi

merkez valisi Amir Çiçek

Amir Çiçek kimdir?

Amir Çiçek, 10 Ağustos 1958, Reşadiye, Tokat doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1981 yılında mezun oldu. 


Eşme, Kurucaşile, Çamardı, Ovacık, Ergani, Kelkit, Dinar ve Haymana İlçelerinde kaymakamlık, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve MERNİS Projesi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, APK Kurul Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı yapmıştır. 


28 Eylül 2006-28 Mayıs 2010 tarihleri arasında Yozgat Valiliği yapmıştır. 28 Mayıs 2010 tarihindeki kararla Iğdır Valiliğine atandı.


3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze alınan Çiçek, yabancı dil olarak İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.


Merkez Valisi Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak...