12 / 05 / 2024

Merkez Zekeriyaköy ev fiyatları

Merkez Zekeriyaköy ev fiyatları

Ortadoğu grubunun, Zekeriyaköy’ de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy projesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu fırsatlar sürüyor. Projede yüzde 5 ön ödemeyle ev almak mümkün..

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev kiraladı!

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Burcu Esmersoy Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Berk Suyabatmaz’dan boşanan Burcu Esmersoy Zekeriyaköy'de ev arayışına girdi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'de yeni ev arıyor!

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evini boşaltma kararı aldı. Ünlü oyuncu yine aynı civarda yeni ev arıyor.

Engin Öztürk Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Şehir hayatından sıkılan ve Zekeriyaköy’den ev bakan oyuncu Engin Öztürk, fiyatların yüksek olması nedeniyle uygun bir ev bulamadı.

Zekeriyaköy Ortanca Konakları'ndaki 36 ev icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından, Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Mahallesi'ndeki Ortanca Konakları'nda bulunan 36 ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış bedeli 39 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Köy Zekeriyaköy ev fiyatları 2018!

İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor. Kampanya 31 Mart'a kadar devam edecek..

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Zekeriyaköy'den ev kiraladı!

8 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti Zekeriyaköy'den 8 bin TL'ye ev kiraladı.

Merkez Zekeriyaköy ev fiyatları Haberi

Merkez Zekeriyaköy ev fiyatları

Yüzde 5 ön ödemeyle ev almanın mümkün olduğu Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 108 bin liradan başlıyor. Projede, konut teslimlerinin yeni yılın ilk aylarında yapılması planlanıyor.


Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Hem oturacağı eve sahip olmak hem de hayatına yeni bir yön vermek isteyenler için Merkez Zekeriyaköy’de cazip fiyatlarla satışlarımız devam ediyor” dedi.


Telefon: 0212 202 7 111          

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com


Milliyet...