09 / 05 / 2024

Merkez Zekeriyaköy vade oranları

Merkez Zekeriyaköy vade oranları

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almak isteyenler için piyasa koşullarının altında vade oranları uyguluyor. Projede daire fiyatları 733 bin 750 liradan başlıyor.

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanan projenin teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

KÖY Zekeriyaköy'de 60 ay yüzde 0.98 vade fırsatı!

İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de hayata geçirilen projede ilk etap teslim edildi. Banka kredisiz 60 ay yüzde 0.98 vade fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede çalışmalar devam ediyor.

Köy Zekeriyaköy satış fiyatları 2017!

Köy Zekeriyaköy satış fiyatları 725 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Köy Emlak Konut kampanyasında 0,79 faizle 240 ay vade fırsatı sunuluyor...

Merkez Zekeriyaköy Evleri satış ofisi!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 515 TL'den başlıyor...

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 indirimli fiyatlar!

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. Yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde yüzde 0,99 faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Merkez Zekeriyaköy'de hemen teslim daireler! Yüzde 15 peşinatla!

Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Ortadoğu Grup güvencesiyle yükselen projede sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 15 peşinatla hemen teslim daireler!

Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak, iş ve sosyal hayatın aktif olduğu merkezi bölgelere de yakın olmak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy'de sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.

Merkez Zekeriyaköy yüzde 15 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlıyor!

Zekeriyaköy Bölgesi’nin muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün tarzı ile, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açan Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde yaşam başladı.

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde son daireler!

Zekeriyaköy Bölgesi’nin muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün tarzı ile, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açan Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde yaşam başladı.

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık ev fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy'de metrekaresi 6 bin TL'ye 2+1!

Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 dairelerin minimum metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Ortadoğu Grup projesi Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde doğa ile iç içe yer alan evler hemen teslim ediliyor...

Merkez Zekeriyaköy'de yeni yıla özel kampanya!

Gayrimenkul sektöründe önemli projeler geliştiren Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’ün kalbinde yer alan Merkez Zekeriyaköy Projesi için yeni yıla özel kampanya başlattı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Merkez Zekeriyaköy vade oranları Haberi

Merkez Zekeriyaköy vade oranları

Merkez Zekeriyaköy’de 0.97 vade oranıyla 120 ay kredi kullanılabiliyor. Aralık 2014 sonunda tamamlanarak teslimlerin başlayacağı projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin 750 liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 1 milyon 59 bin 750 liradan başlıyor


Ortadoğu Grup tarafından yeşilin içinde sakin ve huzurlu bir yaşam arayanlar için inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, konut alıcısının bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için cazip fırsatlar sunuyor. Ortadoğu Grup, insan tabiatına en uygun yaşam alanı olan Zekeriyaköy’ün merkezinde yapımını hızla sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesinde ev alıcılarına piyasa koşullarının altında vade oranları uyguluyor. 

İnşaatla ilgili süreci titizlikle yürüttüklerini belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Zekeriyaköy’ün muhteşem doğal ortamında ev sahibi olmak isteyenlere banka kredili ödemede, 48 ay için yüzde 0.89, 60 ay için...