25 / 07 / 2024

Merkezefendi Belediyesi e ruhsat

Merkezefendi Belediyesi e ruhsat

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi’nde, internet üzerinden yapı ruhsat takip sistemi kullanıma açıldı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Proje Kontrol ve Yapı Ruhsat Birimi için geliştirilen "Yapı Ruhsat Takip Sistemi" tanıtıldı.

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Denizli'de deprem riskine karşı iş yerlerinde kolon denetimi!

Denizli Merkezefendi Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan binaların zemin katlarında kolonların kesildiği iddiası üzerine ilçedeki market ve oyun salonu gibi iş yerlerinde yapıların taşıyıcı sistemlerini denetledi.

Denizli'de belgede sahtecilik operasyonu! Yapı denetim firması sahipleri tutuklandı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde bir yapı denetim firması tarafından resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Batman’da imar çıkmazı!

Batman Belediyesi Eş Başkanları, basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Başkan Demir, Batman’da imar çıkmazının yaşandığına dikkat çekti.

Merkezefendi Belediyesi e ruhsat Haberi

Merkezefendi Belediyesi e ruhsat

Tanıtım toplantısında, ruhsat durumlarının internet üzerinden kolayca sorgulanabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen e-ruhsat hizmeti sayesinde, yapılanma anlamında yüzde 70-80 oranında ruhsat başvuruları Merkezefendi Belediyemiz'e yapılıyor. Bu sistem sayesinde halkımız, bundan sonra belediyeye gelmek zorunda kalınmadan, güncel veriler üzerinden tek tuşla ruhsat durumu takibi yapılabilecek. Ayrıca vatandaşlar, proje kontrol işlem sonuçlarını, varsa proje eksikliklerini görebilecekler. Bu hizmetten yaralanacak vatandaşlar, gerekli sorularını da sistem üzerinden iletebilecek. Böylece vatandaşlarımız, e-ruhsat sisteminin devreye girmesiyle birlikte hem zamandan tasarruf edecek hem de istedikleri bilgilere daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceklerdir. Hedefimiz güçlü iletişim, en uygun süre ve üstün şeffaflık elde etmek.” dedi.


Resmi web sitesi "www.merkezefendi.bel.tr." adresine girenler, sol köşede bulunan "e-Ruhsat" linkine tıklayarak, dünyanın...