28 / 04 / 2024

Merlin Enternatainments Turkuazoo

Merlin Enternatainments Turkuazoo

Türkiye'nin ilk akvaryumu Turkuazoo; Avrupa'nın en büyük dünyanın ise ikinci büyük etkinlik alanı yönetici Merlin Enternatainments tarafından satın alındı. Sea Life olarak anılan akvaryum 7 Ocak'ta açılacak...

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

45 soruda Arwen Merlin projesi!

Arwen Merlin projesi, iş ve aile yaşamını birbirinden tamamen ayıran, günlük temel ihtiyaçları eksiksiz karşılayabilecek bir modern yaşam projesi olarak İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat!

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat listesi dairelerde 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Arwen Merlin Kurtköy'de fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Arwen Merlin Kurtköy projesinde 2+1'lerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesi Mayıs 2018 yılında teslim ediliyor...

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Beyoğlu'na Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi geliyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016 ne kadar, Turkuazoo biletleri kaç TL, Forum Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016...

Turkuazoo bilet fiyatları 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum Turkuazoo giriş ücreti 2016 ne kadar, Forum Turkuazoo biletleri kaç para, Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? İşte Turkuazoo bilet fiyatları 2016...

Sea Life Akvaryum Kurban Bayramı 2015te açık mı?

Turkuazoo Sea Life hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Turkuazoo bayramda açık mı? Turkuazoo Sea Life bayramda kaça kadar açık? Turkuazoo Sea Life Akvaryum bayramda kaçta açılacak?

Legoland İstanbul'a geldi!

Turkuazoo'yu satın alarak Türkiye'ye giriş yapan İngiliz Merlin Entertainments Group, Legoland Discovery Centre'ı da İstanbul'a getirdi. Şirket yakın zamanda Madame Tussauds'yu da Türkiye'ye getirecek.

Merlin Enternatainments Turkuazoo Haberi

Merlin Enternatainments Turkuazoo

Avrupa'nın 1 numaralı, dünyanın ise ikinci büyük ziyaretçi etkinlik alanı işletmecisi olan Merlin Entertainments Group, SEA LIFE Akvaryum markasıyla Türkiye’deki ilk yatırımını gerçekleştirdi. Turkuazoo bu satış işleminden sonra Sea Life Akvaryum olarak anılmaya başlandı. 


Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’de düzenlenecek toplantı ile 7 Ocak 2015 günü açılacak İstanbul SEA LIFE Akvaryum, Merlin’in SEA LIFE zinciri kapsamında barındırdığı 15 binin üzerinde deniz canlısına ev sahipliği yapacak. Deniz canlıları için en uygun koşulları dünyanın en büyük okyanus tanklarından birinde sağlayacak olan İstanbul SEA LIFE Akvaryum, 83 metre uzunluğundaki Okyanus Tüneli, 270 derecelik panoramik Okyanus Odası ve 47 adet sergi tankına sahip 21 konseptli alanı ile su altı canlılarını deniz severlerle buluşturacak.


Dünyanın çeşitli noktalarında, eğitim ve eğlence anlayışını 30 yılı aşkın süredir bir çatı...