05 / 05 / 2024

Merlin Entertainments Group Sea Life

Merlin Entertainments Group Sea Life

Avrupa'nın 1 numaralı, dünyanın ise 2'nci büyük etkinlik alanı işletmecisi Merlin Entertainments Group, Sea Life akvaryum markasıyla Türkiye'deki ilk yatırımını gerçekleştirecek. Sea Life'ın bünyesinde barındırdığı en büyük akvaryum olacak.

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Beyoğlu'na Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi geliyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Legoland İstanbul'a geldi!

Turkuazoo'yu satın alarak Türkiye'ye giriş yapan İngiliz Merlin Entertainments Group, Legoland Discovery Centre'ı da İstanbul'a getirdi. Şirket yakın zamanda Madame Tussauds'yu da Türkiye'ye getirecek.

Merlin Entertainments Group 50'nci akvaryumu İstanbul'a açacak!

Avrupa'nın 1 numaralı, dünyanın ise 2'nci büyük etkinlik alanı işletmecisi Merlin Entertainments Group, Sea Life akvaryum markasıyla Türkiye'deki ilk yatırımını gerçekleştirecek. Sea Life'ın bünyesinde barındırdığı en büyük akvaryum olacak.

Merlin Entertainments, dev akvaryum Turkuazoo’yu satın aldı!

2009 yılında 17 milyon euro’luk bir yatırımla Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de faaliyete geçen Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo Merlin Entertainments tarafından Global Aquariums firmasından satın alındı...

Merlin Entertainments Bayrampaşa Turkuazoo akvaryumu satın aldı!

Merlin Entertainments Direktörü Glenn Earlam satış hakkında "İstanbul hızla büyüyen turistik bir şehir ve önemli yerel pazar. Merlin olarak amacımız Turkuazoo Akvaryum'u dünyaya açmak olacak" diye konuştu..

Bolelli Group"tan Dream Evleri"nde 118 metrekare 189 bin TL"ye!

çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Dream Evleri, Bolelli Group imzasıyla yükseliyor....

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Yalçıntepe Group'tan Maximoon'da 150 bin TL'ye 2+1!

Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen Maximoon"da konut fiyatları 77 bin TL"den başlıyor. 2+1 dairelerin 150 bin TL"den başladığı projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Yeni Doğuş Group inşaat mühendisi ve mimar arıyor!

Yeni Doğuş Group Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirmek üzere şantije şefliği yapacak tecrübeli inşaat mühendisleri arıyor

Merlin Entertainments Group Sea Life Haberi

Merlin Entertainments Group Sea Life

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'de yer alan Turkuazoo'u satın alan şirket, 50'nci akvaryumunu İstanbul'da açacak. Toplam 30 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, Sea Life'ın bünyesinde barındırdığı en büyük akvaryum olacak. Sea Life, 59 adet köpekbalığıyla Avrupa'nın en büyük köpekbalığı ailesine de ev sahipliği yapacak. Akvaryumun 7 Ocak 2015'te açılacağını belirten Merlin Entertainments Group'un Avrupa Müdürü Russell Barnes, Türkiye pazarının Merlin'in uzun zamandır odağında olduğunu söyledi. Barnes, "İstanbul hızla büyüyen dinamik bir pazar ve hızlı büyüyen bir orta sınıf var" diye konuştu. Merlin'in eğlence merkezleri arasında Sea Life, Madame Tussauds, LEGOLAND, The London Eye, Dungeons, Gardaland gibi birçok marka bulunduğunu ifade eden Barnes, "Etkinliklerimizi buraya taşıyabiliriz. Yatırıma devam edeceğiz" dedi. Dünyada 12 LEGOLAND olduğunu kaydeden Barnes, 2015'te 10 milyon dolar...