03 / 05 / 2024

Mermerler Plaza teslim

Mermerler Plaza teslim

Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı ve LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim?

22 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Tatar Yapı Ataşehir projesi 2 adet plaza bloğu ve 5 adet home office bloğundan meydana geliyor. Peki Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim edilecek?

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza Pendik'te hemen teslim, yüzde 25 indirimle!

Varyap Plaza Pendik projesinde düzenlenen kampanya ile yüzde 25 indirim sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza Pendik projesi kapsamındaki kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlandı. Otel alanında Crown Plaza'nın yükseldiği projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı!

Varyap Plaza Pendik'de 50 adet ofis; Varyap Meridian’de ise daha önce satışa sunulmamış çok özel 30 adet dairede yüzde 25 indirim sağlanıyor. Varyap Plaza Pendik’te ofis fiyatları 240 bin TL'den, Varyap Meridian’de ise 310 bin TL’ den başlıyor.

Kozyatağı'nda prestijli ofis projesi: Mermerler Plaza!

İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group; İstanbul'daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza ile Kozyatağı'nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi!

Proje Ankara Caddesi, Adalet Sarayı, metro istasyonuna, İzban durağına, Forum Bornova, Koçtaş AVM, 3. Sanayi Sitesi' ne yakın mesafede yer alıyor. İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Mermerler Plaza ne zaman satışta?

Mermerler Şirketler Grubu'nun hayata geçirdiği ofis projesi Mermerler Plaza, iki ay içinde satışa çıkacak. Proje lokasyon olarak Kozyatağı’nda yükseliyor...

Mermerler Plaza teslim Haberi

Mermerler Plaza teslim

İnşaat sektöründe özel projeleri ile adından söz ettiren Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı, prestijli iş merkezi Mermerler Plaza, 2015 yılının Mart ayında faaliyete geçecek. LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...


Kartal’da Hukukçular Towers ve Kuriş Kule projelerinin inşaat ve satışını gerçekleştiren Kılıçoğlu Group, son dönemde İstanbul’un en prestijli iş alanlarından biri haline gelen Kozyatağı’nda 41 milyon dolarlık yatırımla Mermerler Plaza projesinin inşaatını gerçekleştiriyor. Sivil kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek olarak gösterilen Mermerler Plaza’nın 2015 yılının mart ayında tamamlanıp faaliyete geçirilmesi planlanıyor.

LEED GOLD sertifikası alan çevreci projenin iki bloğu ise bankalar ve restoranlara kiralanacak. 


Mermerler Plaza’nın yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini çektiğini belirten Kılıçoğlu Group...