06 / 05 / 2024

mersin 2016 projeleri

mersin 2016 projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 5 yılın sonunda Mersin’deki gelişimi ve değişimi herkesin fark edeceğini söyledi. Kocamaz, “Mersin’in düzenli bir imar planı yok. " dedi.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin'de MİT'in kazı yaptığı 'gizemli ev' turistik mekana döndü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016'da başlayarak 1 yıl boyunca devam eden kazının gerçekleştiği 'gizemli ev' meraklı vatandaşların ilgisini çeken mekan haline geldi.

Mersin Gülnar Otogarı'nda sona gelindi!

Mersin'in Gülnar İlçesi için büyük öneme sahip olan ve 2016 yılı Mart ayında temeli atılan Gülnar Otogarı’nın inşaatında sona gelindi

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin Otogarı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Başkan Kocamaz, “İhale iptal edildi. Yeni bir süreç başlıyor. İş yerlerini teker, teker kiraya vereceğiz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kuruldu!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) bünyesinde İslami İlimler Fakültesi kuruldu. İslami İlimler Fakültesi’nin kuruluşuna ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Aralık 2016 tarih ve 2991 Sayılı Resmi gazete’de yayımlandı.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde bütçe görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın üçüncü birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir'den imar hukuku eğitimi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında belediye personellerine ‘İmar Hukuku Mevzuatı’ eğitimi verildi.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde 2017 bütçesi görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

mersin 2016 projeleri Haberi

mersin 2016 projeleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyeleri ile koordinasyonu güçlendirmek, yapılan hizmetler hakkında bilgi vermek ve hizmetleri hızlı bir şekilde hayata geçirebilmek amacıyla düzenlenen, ‘İlçe Belediyeleri Koordinasyon, Bilgilendirme ve Değerlendirme’ toplantıları, Gülnar ve Mut ilçelerinde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapılan toplantılara, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Günhan Güngördü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan Karadağ, meclis üyeleri, daire başkanları, ilçe siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.


Kocamaz, bu toplantılara şehrin tüm dinamiklerini davet ettiklerini belirterek, “Biz aranızdan çıkmış, sizin gibi yaşayan yerel yöneticiler olarak köylerimizin çok fazla ihmal edildiği düşüncesiyle hizmetlerimize köylerden başladık ve bugün geldiğimiz noktada belli bir mesafe kat ettik. Vatandaşlarımız bizden...