19 / 05 / 2024

Mersin Belediyesi Burhanettin Kocamaz

Mersin Belediyesi Burhanettin Kocamaz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son bir yılda belediyenin 130 milyon TL’lik borcunu ödediklerini ve gelirlerini de yüzde 65 oranında artırdıklarını söyledi.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde yüzde 50'lik pay! Resmen Meclis'e  geldi!

İYİ Parti Mersin milletvekili Burhanettin Kocamaz, emeklilerin kira desteği ve TOKİ projelerinde kendilerine ayrılan payın yükseltilmesi taleplerini Meclis'e taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklaması...

Milletvekilinden çarpıcı açıklama: Komşu ülke vatandaşları market alışverişini emlak alışverişine çevirdi!

Yabancıya konut satışları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklamaları...

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Anamur'da 4 bin 500 hektarlık imar planı gündemde!

Mersin Belediyesi, Anamur ilçesinde bazı mahallelerde bulunan arsaların satışı için 4 bin 500 hektarlık ilave revizyon planı yapmaya hazırlanıyor.

Mersin Erdemli'de 4 projenin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli ilçesinde 4 büyük projenin birden temel atma törenleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi..

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Mersin Belediyesi Burhanettin Kocamaz Haberi

Mersin Belediyesi Burhanettin Kocamaz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlerin üzerinden geçen bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlatmak üzere “Mersin’e Hizmette 1. Yıl” toplantısı düzenledi. Kocamaz, etkin ve verimli kaynak kullanımı ile belediyenin borçlarını ödediklerini ifade ederken, geliri de artırdıklarını kaydetti. 2013 yılında belediyenin gelirinin 413 milyon 177 bin TL olduğunu aktaran Kocamaz, bir yılda geliri 682 milyon 689 bin TL’ye yükselterek yüzde 65 oranında gelir artışı yakaladıklarını vurguladı. Kocamaz, “Borcu kapanmayan pek çok hizmet ve ihalenin toplamda 130 milyon TL’lik borcunu ödeyerek belediyemizi borçtan kurtardık” dedi. 


Kocamaz, planlı kentleşme ve doğru bir kent vizyonu oluşturacaklarını ifade ederken, merkez ilçelerde 15000 ölçekli nazım imar çalışmaları ile Mersin’de imar planı olmayan yer bırakmayacaklarını anlattı. Sadece bugünün...