18 / 05 / 2024

mersin beton yapı elemlanları üretim

mersin beton yapı elemlanları üretim

1967 yılında inşaat malzemesi toptan ticareti ile sektöre adım atıp2 008 yılında çelik hasır üretimine bağlayan Tasgül, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) gerçekleştirdiği fabrika yatırımıyla beton yapı elemanları üretimine başladı

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Türkiye’nin en büyük dördüncü havalimanı geliyor! 2023 Şubat’ta bitecek

Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın 2023 yılının şubat ayında tamamlanması bekleniyor. İşte detaylar…

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Abdulhalik Şensin tarafından kuruldu.

Us Beton Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Us Beton Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Aydın  ve Uğur Kalafat tarafından kuruldu.

Mersin Metrosu için büyük adım!

Mersin'de yapılacak Hafif Raylı Sistem Metro Hattı'nın İnşaat ve Elektromanyetik Sistemlerinin Temini, Montajı veya Tahvil İhracı Projesi ile ilgili Belediye Başkanı Vahap Seçer'e 900 milyon Türk Lirası tutarında finansman yetkisi verildi.

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karabuğa tarafından kuruldu.

Mersin'deki 600 yıllık Azakhan'da moloz ve çirkin beton yığınları birikti!

Mersin’de bir zamanlar kent ticaretinin kalbi olan ve iş hanı yapılmak üzere yıkılan kent merkezindeki tarihi Azakhan’ın beton yığını oldu. 600 yıllık olduğu tahmin edilen yapının yerine 90’lı yıllarda iş hanı yapılmak istenmesi Mimarlar Odası Mersin temsilciliği sayesinde engellendi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Rize'nin dünyaca ünlü yaylası Ayder Yaylası'nın aslını koruyarak geleceğin cazibe merkezi olması için başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Rize Valisi Kemal Çeber, Ayder'de beton yapı görülmeyeceğini dile getirdi.

Beton yapılar 50 yılda bir yıkılmalı ve yenisi yapılmalı!

İzmir'de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Ali Kahriman, "İzmir örneği göstermiştir ki, deprem tehdidine karşı betonun 50-60 yıllık teknik ömrü dikkate alınarak 50 yılda bir yıkılıp yenisinin yapılması gerek" dedi.

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Doğa harikası ormanlara yasak olmasına rağmen Uludağ, betona boğuldu. Osmangazi Belediyesi ekipleri yasak yapıları yıkıyor. Ancak yıkılan beton yapılara ait molozlar olduğu yerde duruyor.

mersin beton yapı elemlanları üretim Haberi

mersin beton yapı elemlanları üretim


Tarsus'ta 1967 yılında inşaat malzemesi toptan ticareti ile sektöre adım atıp, ardmdan 2008 yılında çelik hasır üretimine başlayan Tasgül Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) gerçekleştirdiği fabrika yatırımıyla beton yapı elemanları üretimine başladı. Yeni hizmet alanlarında Ar-Ge çalışmalarını sürdüren firma, ısı yalıtımına yönelik yeni bir duvar bloğu üretimine hazırlanıyor. Bu üretimin gelecek yıl hayata geçmesinin ardından Tasgül, bu alanda da ihracata başlama hedefinde. 


İyi bir yıl geçirdiklerini, bu dönemde yeni yatırımlara imza attıklarını ve farklı iş kollarına açddıklanm anlatan Tasgül Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tasgül, MTOSB'de 3 bini kapalı toplam 30 bin metrekare alanda beton yapı elemanları üretimine başladıklarım söyledi. Burada kilit parke taşı, bordür ve yağmur oluğu ürettiklerini kaydeden Tasgül, "Bir de yeni bir duvar malzemesi üzerinde Ar-Ge çalışmalarımız...