17 / 05 / 2024

Mersin Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılışı

Mersin Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılışı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur’da törenle açıldı.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60’ı tamamlandı. Kasım ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan tesisle, Dicle Havzası’ndaki su kirliliği tamamen ortadan kalkacak.

Tekirdağ Altınova Atıksu Terfi Merkezi inşaatında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İkinci ileri biyolojik atıksu arıtma tesisimizi de önümüzdeki aylarda İstanbul yolu üzerindeki TOKİ civarına yapacağız. Yenice tarafından gelen tüm kanalizasyonu orada arıtacağız" dedi.

HNC İnşaat, Moğolistan’da atıksu arıtma tesisi inşa edecek!

Başkent Ulan Bator'un içinden geçen Tuul nehrinin korunması için AB standartlarında projelendirilen, biyolojik atıksu tesisini bir Türk firması inşa ediyor.

Diyarbakır Eğil’e atıksu arıtma tesisi kuruluyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Eğil’e 4 milyon 654 bin liraya Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi kuruyor. 15 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen tesisin, bu yılın sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Mersin Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılışı Haberi

Mersin Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılışı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur’da törenle açıldı.

Törene Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak katıldı.

Anamur’un atık sularını arıtarak, Akdeniz ve çevresinin kirlenmesinin önüne geçilmesini amaçlayan tesisin açılışında konuşan Kocamaz, “Çevreyi korumak mecburiyetindeyiz. Çünkü doğa bize geçmiş nesillerden miras değil gelecek nesillerden ödünçtür. Maalesef doğayı hayvanlar değil insanlar kirletiyor. bugün dünyanın birçok bölgesinde gördüğümüz katliamlar, savaşlar, silahlar, bombalar bu dünyanın dengesini değiştirdi. Çevre bilinci gelişmiş ülkeler de dahil dünyanın birçok bölgesi, olması gereken seviyeye ulaşamamıştır....