06 / 05 / 2024

mersin butik otelleri

mersin butik otelleri

Mersin'e gelen Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, sektör temsilcilerine tavsiyelerde bulundu. Baraner, turizm anlamında çok şeye sahip olan Mersin'in mutlaka EXPO"ya aday gösterilmesini istedi.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Etstur'dan 9 taksitle butik tatil!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, iş adamlarıyla gezginlerin erişimine açtı. Otellerde ücret 9 taksitle ödenebilecek

Mersin Kazanlı'ya butik otel önerisi yapıldı!

Turizm Platformu Başkanı Olcar, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi'nde yapımı planlanan, ancak tahsisleri iptal edilen ve hukuki süreci devam eden Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Hüseyin Baraner: Mersin butik otellere yönelmeli!

Mersin'e gelen Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, sektör temsilcilerine tavsiyelerde bulundu. Baraner, turizm anlamında çok şeye sahip olan Mersin'in mutlaka EXPO"ya aday gösterilmesini istedi.

Yerli turistler Kapadokya'da butik otelleri tercih ediyor!

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin müdürü oldu!

Dedeman Otelleri' nin yeni Genel Müdürü Emrullah Akçakaya oldu. Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü' nden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı...

Alaçatı, turizmdeki iddiasını artırıyor!

Butik otelleri, taş evleri, özgün mimarisi ve eğlence kültürüyle tanınan Alaçatı, yılın 300 günü esen rüzgarı ve rüzgar sporları için uygun coğrafi oluşumuyla turizmdeki iddiasını daha da artırıyor.

Hüseyin Tosun: Yeni butik oteller için her türlü desteği veririz!

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun' u ziyaret etti. Tosun, yeni butik otellerin açılması noktasında her türlü desteğin verileceğini belirtti...

mersin butik otelleri Haberi

mersin butik otelleri

Dünyada turizmin ve otelciliğin büyük değişimler yaşadığına işaret eden Baraner,  butik otellere yönelimin başladığını bu konuda da  başaracağına inandığını söyledi. 


Hüseyin Baraner, Mersin Turizm Platformu koordinatörlüğünde, Mersin Turizm işletmecileri Demeği (MERTID) ve Mersin Ticaıet ve Sanayi Odası Meslek Komitesi işbirliğinde gelişti rilen sohbet toplantısına katıldı. MTSO Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda ilk olaıak. Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar söz aldı. Ardından konuşan MERTİD Başkanı Hamit Izol. Mersin'in turizm alanında beklenilen düzeyde olmadığın anlattı. 


Hürriyet...