02 / 05 / 2024

mersin büyükşehir belediyesinden reklam ihalesi

mersin büyükşehir belediyesinden reklam ihalesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, reklam materyellerinin yenileme, reklam alanlarını 7 yıl süre ile kiraya verme işini 4 milyon TL'ye yaptıracak. İhale, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden deprem kredisi! Tam 1 milyon faizsiz krediyi kimler alabilir?

İstanbul Belediyesi yine başlattığı hareketle herkese örnek olacak olan kredi detaylarını paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ülkemizde yaşanan deprem sonrasında, deprem bölgesinde bulunan riskli binaların yenilenmesi amacıyla sunmuş olduğu 1 milyon lira değerinde faizsiz kredinin kimler

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Büyükşehir Belediyesinden satılık arsa fırsatı! Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 4.289,25 metrekarelik arsanın satış ihalesi yapılacak. Peki satışa sunulan arsanın muhammen bedeli ne kadar?

Kiralık dükkan arayanlar dikkat! Büyükşehir belediyesi 64 adet dükkanı kiraya verilecek! 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 64 adet taşınmazın kirasına ilişkin tüm detaylar belli oldu. Peki kiraya verilecek dükkanlar nerede konumlanıyor? İşte detaylar...

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

mersin büyükşehir belediyesinden reklam ihalesi Haberi

mersin büyükşehir belediyesinden reklam ihalesi



İlan şöyle;


MERSİN BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI VE MÜCAVİR ALANI DAHİLİNDE KENT MOBİLYALARININ YAPILMASI, MEVCUT REKLAM MATERYALLERİN YENİLENMESİ 7 YIL SÜRE İLE REKLAM İSLETMESİNİN KİRALANMASI İSİ YAPTIRILACAKTIR.


Mersin Büyüksehir Belediye Başkanlığından:


1-Mersin Büyüksehir Belediyesi sınırları ve mücavir alan içinde (Mezitli Bölgesi 20/03/2013 tarihinden başlayarak İş bu kiralama isinin bitim tarihine kadar) 4 ilçe Belediye sınırları dahilinde Kent Mobilyalarının yapılması, Mevcut Reklam Materyallerinin Yenilenmesi 7 yıl süre ile Reklam isletmesinin Kiralanması isi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 36. Maddesi hükümleri uyarınca: 4.000.000.-TL (KDV Dahil) (Bir Yıllık Kira Bedeli) (Dört Milyon TL KDV Dahil)

Tahmini Bedel, 120.000.-TL Geçici Teminat üzerinden Kapalı Teklif Usulü İle İhaleye çıkarılmıştır.


2-Şartnameler mesai saatleri İçerisinde 1.500.-TL Bedelle Yazı isleri ve Kararlar Daire Başkanlığından alınabilir.


3-İhale 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14.00 de...