10 / 05 / 2024

Mersin çökme

Mersin çökme

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanı çöktü. Olay sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Mersin'de kullanılmayan binada çökme!

Mersin'de sit alanı olarak belirlenen ve kullanılmayan 2 katlı bina çöktü.

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Mersin'de metruk binalar yıkılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mersin'de çökme riski bulunan harebe yapılar yıkılıyor. Çalışmalar kapsamında terk edilmiş 3 metruk binanın daha yıkımı gerçekleştirildi.

Mersin Yenişehir'deki 8 katlı bina yıkıldı!

Mersin'in Yenişehir İlçesi Adnan Bulvarı'ndaki 8 katlı binanın zemininde çökme meydana gelince yıkılmasına karar verildi. Binanın yıkımı tepeden başlayarak gerçekleşti.

Mersin Tulumba Bat-Çık Projesi çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, güney ve kuzey hattı beton dökme çalışmalarının başladığı bildirildi.

Mersin'de çöken inşaatta İMO'nun yaptığı incelemeler tamamlandı!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Veysel Özkan, Mersin'in Mezitli ilçesinde çöken inşaatta oda olarak yaptıkları incelemelerde inşaatın çökme sebebi olarak iskele ve kalıp hatası belirlediklerini söyledi...

Mersin'de yapımı süren bir inşaat çöktü!

Mersin'de beton dökümü yapılan bir inşaatın ikinci katında bir anda çökme oldu. Çökme sırasınde betonun altında kalan 4 işçi sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralı olarak kurtuldu..

Mersin'de tarihi bina çöktü!

Mersin’de tarihi bir binada kısmen meydana gelen çökme sonucu, binanın zemin katında oturan ve taş yığınları altında kalan bir kişi yaralandı. Evde bulunan kadın ve 5 aylık bebeği olaydan yara almadan kurtuldu...

Zafer çağlayan: Mersin'i sil baştan inşaa edeceğiz!

Ekonomi Bakanı Zafer çağlayan, Mersin'i sil baştan yeniden inşa edeceklerini, 4 yıl sonra gelenlerin kenti tanıyamayacağını söyledi. çağlayan, Başbakan Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Mersin'e dört yılda 8 milyar TL'ye yakın yatırım yapılacağını beli

Mersin'de icradan 1 milyon 277 bin TL'ye satılık arsa!

Mersin 2. İcra Müdürlüğü, Mersin İli, Merkez Toroslar İlçesi, Yalınayak Köyü, 79 ada, 1 parselde yer alan 1.903 metrekare arsa vasıflı taşınmazın tamamını satışa sunuyor

Metro, 20. mağazasını Mersin'de açıyor!

11 ilde toplam 19 mağazaya ulaşan Metro Toptancı Market 20. mağazasını ay sonunda Mersin'de hizmete sokmaya hazırlanıyor. Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Türkiye genelinde 11 ilde toplam 19 mağazaya ulaştıklarını belirtti...  

Mersin Erdemli'de icradan 2,4 milyon TL'ye otel!

Mersin Erdemli'de bulunan 3 yıldızlı Deniz Otel, 2 milyon 400 bin TL'ye icradan satılığa çıkarıldı. Turistik otel, Kızkalesi'ne hakim bir noktaya yer alıyor. Otel için ilk açık arttırma, 8 Ağustos 2011 Pazartesi günü yapılacak.

Mersin'de dairede 50, villada 150 TL'ye tatil!

Doğu Akdenizde 321 kilometrelik sahil bandıyla dikkati çeken Mersin, tatilcilere ev konforunda ucuz tatil imkanı sunuyor. Bine yakın sitedeki 90 bini aşkın ikinci konuttan önemli bir bölümü, ucuz tatil seçeneği araştıranların buluşma noktası

Mersin çökme Haberi

Mersin çökme

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanının üzerlerine çökmesi sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Zeynep Gökçe'ye ait tek katlı müstakil evin tavanı çöktü. Gökçe, kendisini ziyarete eden oğlu Reşit ve akrabaları ile salonda sohbet ettiğinde avizenin tavanla birleştiği nokta çöktü.

Kopan parçaların isabet ettiği anne ve oğlu yaralandı. Hafif yaralanan anne- oğul, salonda bulunan diğer aile yakınları ve komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Toros Devlet Hastanesi'ne götürüldü.