21 / 05 / 2024

mersin de turistik yerler

mersin de turistik yerler

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2006 yılında ortaya çıkarılan ve Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Taşkuyu Mağarası turizmin hizmetine girdi. Mehteran takımın verdiği konser ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının

Milli Emlak Mersin'de 8 taksitle 3 arazi satacak!

Mut Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Mersin'de yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Ankara ve Mersin'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Ankara ve Mersin'de Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Ankara ve Mersin'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Mersin'de kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde konut fiyatları ve kira fiyatları tavan yaptı. Uygun kira fiyatları ile bilinen Mersin'de de konut fiyatları yükselişe geçti. 

Mersin'de 86.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 11 adet arsayı 86 milyon 768 bin 606 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin'de 77.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 7 adet gayrimenkulü 77 milyon 99 bin 975 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlak ofisleri kapatılacak!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlakçılara yönelik denetimler yapılıyor. Mersin İl Ticaret Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetime, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, sahibi olduğu iş yerinden başladı.

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen zanlılar yakalandı!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başkalarına sattıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik yapılan ikinci operasyonda yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı: 5 tutuklu!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan bir kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başka kişilere sattığı ileri sürülen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Mersin'de iş kazası: inşaat işçisi havada asılı kaldı!

Mersin'de bir binanın dış cephesini boyayan işçi, iskele halatının kopmasının ardından emniyet kemeriyle havada asılı kaldı. İşçi güvenlik önlemi ile yere düşmekten son anda kurtuldu.

Mersin'de kiralanan ve satılan kamu arazileri TBMM gündeminde!

2015 yılının Ocak ayından 2020 yılının Ekim ayına kadar geçen sürede Mersin'de kiralanan ve satılan kamu arazilerine dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de yazlık evlere talep arttı!

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezleri arasında yer alan Mersin'de, yerli ve yabancı tatilcilerin yazlık evlere talebi, yeni tip koronavirüs süresi boyunca yükseldi.

mersin de turistik yerler Haberi

mersin de turistik yerler

Eshab-ı Kehf'in eteklerinde olan ve Taşkuyu Mahallesi'nde bulunan Taşkuyu Mağarası'nın açılış törenine MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir belediyesi daire başkanları, oda ve dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında kente bir turizm değerini kazandırmaktan mutlu olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge ve Türkiye turizmi açısından çok önemli bir adım atıldığını söyledi. Can, "2006 yılında ortaya çıkarılan ve 2012 yılında Tarsus Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından restorasyon çalışmasına başlanan Taşkuyu Mağarası bugün ülke turizminin hizmetine girmektedir. Taşkuyu Mağarası'nın ayrı bir özelliği bulunmaktadır....