01 / 05 / 2024

Mersin Deniz Parkı yıkım mahkeme

Mersin Deniz Parkı yıkım mahkeme

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Mersin'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Mersin Anamur'daki inşaatta çalışan Serkan Deniz, dengesini kaybederek dördüncü kattan düştü. İnşaat işçisi olay yerinde hayatını kaybetti.

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Deniz Parkı yıkım mahkeme Haberi

Mersin Deniz Parkı yıkım mahkeme


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek, MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında, ’Görevi Kötüye Kullanma’ iddiasıyla suç duyusunda bulundu.

Özcan’ın avukatı Ali Mahir Başarır tarafından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere İstanbul Anadolu Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusunda, Belediye Encümeni’nin onayından geçmeden verilen yıkım kararının usulsüz olduğu, bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçundan kovuşturma kararı verilerek kamu davası açılması istenildi.

"AMAÇ, MÜVEKKİLİMİN İTİBARINI ZEDELEMEK"

Başarır, yaklaşık 8 sayfalık şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

"Tümüyle usulüne uygun ve kamu kaynağı kullanılarak yapılmış olan Mersin Deniz Park projesinde, müvekkilimin belediye başkanlığı yaptığı süre içerisinde halkın hizmetine...