06 / 07 / 2024

mersin Engelsiz Park

mersin Engelsiz Park

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Barış Parkı yenileniyor!

Akdeniz Belediyesi, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Barış Parkı’nın zarar gören çevre duvarı yıkıldı ve içine yeni yürüme yolları eklendi.

mersin Engelsiz Park Haberi

mersin Engelsiz Park


3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı.


Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı üzerinde bulunan ve yaklaşık 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Müftüsü Hayri Erenay ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bedensel, görme ve işitsel engelli vatandaşların kullanımına uygun olarak tasarlanan Engelsiz Park’ın Tarsus’a hayırlı olmasını dileyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde böyle anlamlı bir açılışta bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Kocamaz,...