15 / 05 / 2024

Mersin Erdemli Otogarının yeri belirlendi mi

Mersin Erdemli Otogarının yeri belirlendi mi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, gerçekleşti. Mecliste Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Mersin Erdemli'de satılık 6 arsa fırsatı! yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla! 

Mersin Erdemli Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Kumkuyu ve Aslanlı Mahallelerinde yer alan 6 arsayı 1 milyon 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

Mersin Erdemli'de riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde güvenliği tehdit eden yapıların yıkım işleri aralıksız devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Mersin Erdemli'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mersin İli, Erdemli ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31356 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Mersin Erdemli Otogarının yeri belirlendi mi Haberi

Mersin Erdemli Otogarının yeri belirlendi mi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu. Komisyon kararıyla otogar olarak belirlenen ve kent içinde kalan alanın trafiği olumsuz etkileyeceğini belirten bazı meclis üyeleri, otogarın Kocahasanlı’ya yapılmasının daha uygun olacağını dile getirirken, yapılan ankette halkın yüzde 65’inin de kent içini istediği ifade edilerek, komisyon kararı oy çokluğuyla kabul edildi.


Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Gündem maddeleri arasında yer alan Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yerine ilişkin komisyon raporunun görüşülmesi sırasında yer tartışması yaşandı. Büyükşehir Belediye Meclisi, Erdemli’nin Türbe Mahallesi’nde, 1/ 5 binlik ve 1/ binlik mevcut imar planlarında ‘Hal Tesis Alanı’ yapılması amacıyla ‘Belediye Hizmet...