30 / 04 / 2024

mersin havalimanı son durum

mersin havalimanı son durum

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor... İşte TOKİ Mersin projesi detayları...

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı başladı! 

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak stratejik hatlardan Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesimi için kazı çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin inşaatında son durum!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapımına başlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatının son durumu havadan fotoğraflandı...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

mersin havalimanı son durum Haberi

mersin havalimanı son durum

2013 yılın inşaatına başlanılan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar durduruldu. Dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tarafından temeli atılan projenin yapımını üstlenen Bayburt Grup’un ödenek bulamadığı belirtildi. Mersin Haberci Gazetesi'nde yer alan habere göre, firmanın inşaatta çalışan 750 kişiyi işten çıkardığı iddia edildi.

İnşaatın durdurulduğu havalimanı şantiyesinde toplanan işçiler 3 aydır maaş alamadıklarını söyledi. Konu ile ilgili olarak işçiler, “Malzeme almak için Ankara’ya gittiğimizde araçların eksik evrakları nedeniyle ceza yedik. Bayburt Grup bu cezaları ödemedi. Bayramdan önce işten çıkartıldık. İki gün sonra maaşınız yatacak dediler ama hala yatmadı bekliyoruz. Şuana kadar yaklaşık 750 kişi işten çıkartıldı. ‘Ödenek yok’ diyip maaş vermiyorlar. Sesimizi duyuramıyoruz. 3 aydır maaş alamıyoruz. İşten çıkartma gerekçeleri yok. Devletten alacağımız var alamıyoruz o yüzden size...