18 / 05 / 2024

Mersin hükümet konağı nerede

Mersin hükümet konağı nerede

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde yaptırılan ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na benzetilen hükümet konağı, bu konuda daha önce soru önergesi veren CHP'li vekil ile Kaymakam arasında tartışma konusu oldu.

Mersin Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Tarsus Hükümet Konağı ihalesi 12 Mayıs'ta!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 12 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mersin Tarsus'a hükümet konağı!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı'nın ihalesi 12 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Mersin Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Hükümet Konağı 4 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi 4 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Mezitli Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 4 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saaat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Mersin hükümet konağı nerede Haberi

Mersin hükümet konağı nerede

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Toroslar Kaymakamlığı tarafından yaptırılan hükümet konağında inceleme yaparken, aynı yerde Kaymakam Kaya Çıtak ile karşılaştı. 5 milyon 565 bin lira bedelle inşa edilen 7 bin 468 metrekarelik kullanım alanına sahip olan binayı, 'Yavru Saray' benzetmesiyle TBMM'ye taşıyan CHP'li Atıcı ile Kaymakam Çıtak, inşaat alanında tartıştı. Milletvekilinin gündeme getirdiği pahalı taşlar ve çini kullanımı için “Sadece 150 metrekare olacak” açıklaması yapan Kaymakam Kaya Çıtak, CHP'li Atıcı'ya şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile alakası yok. Proje 2010'da Ankara'da bir mimara çizdirildi. Milli kültürümüzü yansıtıyor. Atatürk'ün Ankara'da yaptırdığı ilk binalara, Ziraat Bankası'nın binasına bakın. Eski milli kültürümüze benzetiyoruz. Bunun neresinde ne buldunuz da 'Çalma çırpma var' diyorsunuz? Bayındırlık birim fiyatlarının 20 katı olduğu söyleniyor. Yalan. 1.5 katı bile...