28 / 04 / 2024

Mersin kapalı havuz inşaatı

Mersin kapalı havuz inşaatı

Mersin'de bir kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçükten bir kişi yaralı olarak kurtarılırken 17 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.

Soho House’da ruhsatsız havuz katı kapatıldı!

İstanbul gece hayatının flaş mekanı Soho House’da havuz gerginliği yaşanıyor. Soho House’un havuz ve Yunan restoranının bulunduğu roof katının neden kapalı olduğu yönünde çeşitli iddialar var.

Mersin Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Bakan Elvan: "Mersin Şehir Hastanesi Türkiye'nin hizmete girecek ilk şehir hastanesi olacak. Yaklaşık 370 bin metrekare kapalı alana sahip. Eylül ayının sonu veya ekim ayı başında hep birlikte ilk şehir hastanesini hep birlikte açacağız" dedi.

Mersin’de kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi!

Mersin'de bir kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçükten bir kişi yaralı olarak kurtarılırken 17 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.

Beyazhane Kağıthane teslim tarihi!

Beyazhane Kağıthane teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplamda 117 adet dairenin yer aldığı projede kapalı havuz ve fitness gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor.

Mersin Turkuaz Semt Pazarı kapalı pazar olacak!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Turkuaz Çarşısı modern bir şekilde dizayn edilerek Turkuaz Semt Pazarı olarak Tarsusluların hizmetine girecek.

Mersin Mezitli'de 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli İlçesi'nde yer alan 2 arsayı kapalı teklif usulüyle ihale edecek. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 77 bin TL olarak belirlendi.

THK'dan Mersin'de kiralık işhanı binası!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de bulunan işhanı binasını kiraya çıkarıyor. Söz konusu işhanının ihalesi 14 Ağustos 2015 Cuma günü saat 11.00’da kapalı teklif alma usulüyle gerçekleşecek.

Mersin kapalı havuz inşaatı Haberi

Mersin kapalı havuz inşaatı

Mersin’deki kapalı havuz inşaatında meydana gelen çökmenin ardından enkaz altında kalan ve arkadaşları tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan işçinin 35 yaşındaki Muhittin Durmaz olduğu öğrenildi.


Arkadaşları tarafından kurtarılan Durmaz, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, enkaz altında kalan diğer işçi olan 17 yaşındaki Selman Mertaslan’ı arama çalışmaları devam etti. Genç inşaat işçisi Mertaslan’ı kurtarmak için olay yerine AFAD, AKUT, UMKE ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Zamanla yarışan ekipler, vinç ve demir kesme makasları ile işçinin tespit edildiği bölgede kazı çalışması yapmaya başladı. Olay yerine gelen Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz da gelip çalışmaları izledi. Çok sayıda itfaiye, ambulans ve güvenlik gücünün sevkedildiği inşaat alanına güvenlik şeridi çekildi.


3 SAAT SONRA BULUNDU

3 saat süren yoğun çalışmanın ardından işçiye ulaşan...