05 / 05 / 2024

mersin merkez avm

mersin merkez avm

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Mersin Merkez TOKİ’de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Merkez TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Elazığ Merkez'de AVM yapım işi ihalesi 22 Kasım'da!

Elazığ Merkez'de Sürsürü Mahallesi sınırları içerisindeki parseller üzerinde kat karşılığı AVM yapım işi ihale ediliyor..

Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM Yönetim Kurulu Başkanı!

Esenyurt'ta yer alan Merkez Alışveriş Merkezi'nin Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Emeklilere ucuz ev müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, emeklilere düşük bedelle ev sözünün arkasında olduklarını belirtti. Bakan Elvan, Mersin merkez ve ilçelerde tahsisi yapılan arsalara TOKİ'nin yapacağı konut inşaatlarının yüzde 20'si tamamlandığında talep toplamaya başlayacaklarını söyledi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de yeni AVM yaptırmayacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı?

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı? Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Merkez Kayaşehir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 09:00 ile saat 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

mersin merkez avm Haberi

mersin merkez avm

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehir içerisindeki küçük esnafları rahat ortamlarda çalıştırmak istediklerini ifade ederek, "Esnaflık mesleğini özellikle bu büyük alışveriş merkezleri çok fazla sekteye uğrattı. Onun için de biz yola çıkarken 'şehir merkezinde kesinlikle yeni alışveriş merkezleri yaptırmayacağız, yapılacaksa şehrin dışına inşa edilsin' dedik. Şehir esnafı rahat bir nefes alsın düşüncesindeyiz" dedi. 


Başkanı Kocamaz, Orkide Restoran'da düzenlenen kahvaltıda Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya Kocamaz'ın yanı sıra, MEPİAD Başkanı Özcan Demir ile yönetim kurulu üyeleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı. Perakende sektörünün yaşamış olduğu sıkıntıların konuşulduğu toplantıda konuşan Kocamaz, "Mersin hepimizin ortak paydası. Bu kentte yaşıyoruz, bu kentin havasını teneffüs ediyoruz, ekmeğimizi bu kentten kazanıyoruz. Dünyaya bakış...