04 / 05 / 2024

mersin mezitli kiralık ev

mersin mezitli kiralık ev

Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, kira fiyatlarının yüzde yüz arttığını söyleyerek "Şu anda Mezitli ve Yenişehir'de emlakçılık yapan meslektaşlarımızın elinde ev yok" dedi.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Mersin Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli'de 4.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 4 milyon 939 bin 358 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi 4 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Mezitli Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 4 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saaat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi 28 Ağustos'ta!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Ağustos tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mersin Mezitli'ye hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Mezitli ükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Mersin Mezitli'de 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli İlçesi'nde yer alan 2 arsayı kapalı teklif usulüyle ihale edecek. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 77 bin TL olarak belirlendi.

mersin mezitli kiralık ev Haberi

mersin mezitli kiralık ev

Mersin'de üniversite öğrencilerinin ev arayışı ve Suriyelilerin ev talebi birleşince son aylarda kiralık ev bulmak zorlaştı. Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, Mersin Üniversitesi'nin bulunduğu Yenişehir ve Mezitli semtlerinde kira fiyatlarının yüzde yüz arttığını söyledi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre. Mersin Üniversitesi, Toros Üniversitesi ve Çağ Üniversitesi"ne kayıt yaptıran öğrencilerden dolayı Ağustos ayında kiralık evlerde talep ve fiyat artışı gözlemlediklerini söyledi. 


Birkaç aile bir araya gelerek ev arayan Suriyelilerin Mersin'i tercih ettiğini belirten emlakçı Önel, bu durumu kiralık ev fiyatlarının artmasına yol açtığını ve kiralık ev fiyatlarının son bir yılda yüzde 25 ile yüzde 100 oranında arttığını açıkladı. 


"ARTIK EV ALMAK MÜMKÜN DEĞİL" 

Suriyeli mülteciler, üniversite öğrencilerinin ev arayışına girenlerin ev talebi birleşince son aylarda kiralık...