19 / 05 / 2024

Mersin OSB temel atma

Mersin OSB temel atma

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. Törende konuşan Bakan Varank, "Türkiye'nin Otomobili sayesinde 60 yıllık bir hayalin, gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahit olduk." dedi.

Mersin Tarsus OSB işçilerine konut müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçiler için TOKİ ya da belediye vasıtasıyla yaklaşık 5 bin kişilik konut projesi yapacaklarını kaydetti.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Mersin Tarsus'ta 472 konutluk projenin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesi'ndeki toplu konut projesindeki ilk etabın inşaatında ilk kazma vuruldu. Temel atma törenine Belediye Başkanı Şevket Can, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldı.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Toroslar'da 17 milyon TL'lik kamulaştırma!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde devam ettiği hizmet maratonunu ilçelerde gerçekleştirdiği açılış ve temel atmalarla sürdürüyor. Kentte yapılacak yatırımlar kapsamında 17 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı.

Mersin Tarsus Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Mersin Tarsus Otoyolu Ayr.-Mersin OSB-D400 Otoyol Bağlantı Yolu yapımı çalışmaları kapsamında bazı gayrimenkuller Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

Mersin'deki 1923 projenin açılışı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni dün gerçekleşti.

Mersin'de yeni OSB'ler kurulacak!

Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin'de yeni organize sanayilerin kurulması için çalışmalar başladıklarını ve kentte  9 organize sanayi olacağını ifade etti. 

Mersin Erdemli'de 4 projenin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli ilçesinde 4 büyük projenin birden temel atma törenleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi..

Mersin OSB temel atma Haberi

Mersin OSB temel atma

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, "Mersin 3. Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı Temel Atma Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Elvan, bu yolun Mersin-Tarsus OSB'nin 3. etabının açılması için atılan ilk adım olduğunu belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mersin'in en öncelikli sorunlarından birinin iş konusu olduğunu söyleyen Elvan, özellikle gençlerin iş sahibi olması için yoğun çaba içinde olduklarını anlattı. 

Her bir gence iş ve aş ortamı oluşturacak bir yatırıma imza attıklarını belirten Elvan, ekim ayına kadar tüm altyapı çalışmalarını bitirmeyi plandıklarını söyledi. 

Yıl sonuna kadar yeni etapta bazı fabrikaların işler hale gelmesini istediklerini kaydeden Elvan, şu açıklamalarda bulundu:

"Önümüzdeki yıl tüm bu arazinin fabrikalarla dolduğunu göreceksiniz. Bu yeni etapta 6 bin kişi iş sahibi olacak. Bununla da yetinmiyoruz, 4....