16 / 05 / 2024

mersin otogar projeleri

mersin otogar projeleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Gülnarlıların hizmetine sunulacak olan Gülnar Otogarı’nın temel atma töreni Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Gülnar Otogarı'nda sona gelindi!

Mersin'in Gülnar İlçesi için büyük öneme sahip olan ve 2016 yılı Mart ayında temeli atılan Gülnar Otogarı’nın inşaatında sona gelindi

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin Otogarı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Başkan Kocamaz, “İhale iptal edildi. Yeni bir süreç başlıyor. İş yerlerini teker, teker kiraya vereceğiz” dedi.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde otogar yeri tartışması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Erdemli'ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

mersin otogar projeleri Haberi

mersin otogar projeleri


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Gülnarlıların hizmetine sunulacak olan Gülnar Otogarı’nın temel atma töreni Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılımıyla gerçekleşti.


Törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Gülnar İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, temeli atılan otogarın Gülnarlılara hayırlı olmasını dileyerek, Gülnar için yapılacak güzel projelerin olduğunun da müjdesini verdi. Başkan Kocamaz, “Bu hayırlı günde, bu hayırlı hizmetin temel atma töreninde bir aradayız. Temel atma diyoruz ama inşaat belli bir mesafe kat etmiş durumda. Daha önce ülkemizdeki terör olaylarından dolayı iki kez bu töreni ertelemek zorunda kaldık. Gülnarımız için...