04 / 05 / 2024

Mersin sahilleri yenileniyor mu

Mersin sahilleri yenileniyor mu

Mersin sahillerinin gözde plajlarından olan Susanoğlu Plajı, Kızkalesi Plajı ve Yapraklı Koy, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor...

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Mersin Erdemli'de asfaltlar yenileniyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin Uray ve Mücahitler Caddeleri yenileniyor!

Mersin’in merkezi konumunda bulunan ancak kaderine terk edildiği için eski cazibesini kaybeden Uray ve Mücahitler Caddesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ne dahil edildi.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Mersin kentsel tasarımla yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yoğurt Pazarı, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Silifke Caddesi ve Taş Bina çevresinde yapılan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti

Mersin yenileniyor ve değişiyor!

Habertürk Güneyli Gazetesi köşe yazarı olan Şevket Coşkun bugünkü yazısında Mersin'deki kentsel dönüşümü anlattı. Coşkun, Mersin'in değişime gireceğini belirtti.

Mersin'in kent merkezi tamamen yenileniyor!

Mersin’in kalbi kent merkezi baştan başa yenileniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı’nı yeniliyor.

Kocaeli Kandıra sahilleri yenileniyor!

Kocaeli’nin turizm bölgesi olan ve özellikle sahiller noktasında yazları yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Kandıra, tatil sezonun açılmasına sayılı günler kala son hazırlıklarını yapıyor.

Mersin sahilleri yenileniyor!

Mersin sahillerinin gözde plajlarından olan Susanoğlu Plajı, Kızkalesi Plajı ve Yapraklı Koy, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor...

Mersin Çavuşlu'nun altyapısı yenileniyor!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi’nde içmesuyu şebeke rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

Mersin'in yolları yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki asfalt, yol bakım onarım, temizlik, ilaçlama, park-bahçe, zabıta, itfaiye, veterinerlik hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Mersin sahilleri yenileniyor mu Haberi

Mersin sahilleri yenileniyor mu


Kentin önemli merkezlerinde başlayan yenileme ve işlevlendirme projeleri kapsamında Mersin sahilleri de yapılan düzenlemelerle hayat buluyor.


Büyükşehir Belediyesi, sahil kesimlerinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte, plaj ve sosyal alanlarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Mersin sahillerinin gözde plajlarından olan Susanoğlu Plajı, Kızkalesi Plajı ve Yapraklı Koy, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından daha kullanışlı hale getiriliyor.


Mersinlilerin, Mersin’e gelen yerli ve yabancı turistlerin daha rahat kullanımı için plajlara büfe, wc, duş, soyunma kabini, cankurtaran kulesi, şezlong, plaj voleybolu alanı, amfi ve sahne kurularak, Mersin sahilleri modern bir görüntüye kavuşturuluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz sezonu başlayana dek Susanoğlu Plajı, Kızkalesi Plajı ve Yapraklı Koy’a gerekli görülen sayıda şezlonglar da yerleştiriliyor.


Mersin Büyükşehir Belediyesi, plajların modern bir görünüme sahip olması ve vatandaşların memnuniyeti...