06 / 05 / 2024

mersin Servet Tazegül Spor Salonu açılış

mersin Servet Tazegül Spor Salonu açılış

Mersin'de yer alan ve Akdeniz Oyunları'nın da oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu açıldı...

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

2022'de milyarderler listesi ters takla attı!

2022, küresel piyasalarda para politikasının sıkılaştırıldığı fırtınalı bir yıl oldu, ancak milyarderlerin serveti çöktü. Tesla patronu Elon Musk, 100 milyar doları aşan eksi ile en büyük kaybı yaşadı. 2022 yılında Rus oligarklarına uygulanan yaptırımlar da servet dağılımındaki en önemli gelişmelerd

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin'de toprak kayması! 2 evde hasar!

Mersin Silifke Karahacılı Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması 2 evde hasara neden oldu...

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Solmaz ve Servet Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma mecburiyeti getirildiğini belirtti. 

Mersin'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından Mersin'e bağlı Akdeniz İlçesinde bulunan Barış Mahallesi’nin riski alan ilan edilmesi üzerine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları için kolları sıvadı.

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

mersin Servet Tazegül Spor Salonu açılış Haberi

mersin Servet Tazegül Spor Salonu açılış
18 aydır inşaat çalışmalarına devam edilen Mersin'deki spor salonunun çalışmaları tamamlandı. Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı spor salonunda, Akdeniz Oyunları da oynanacak. 7000 seyirci kapasiteli salona Başbakan Erdoğan, Servet Tazegül ismini...