01 / 05 / 2024

Mersin stadyumu çalışmaları

Mersin stadyumu çalışmaları

Ev sahibini bekliyor Haziran ayında düzenlenen Akdeniz Oyunları için yapılan 25 bin kişi kapasiteli Mersin Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Mersin İdman Yurdu'nun PTT 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçını yeni statta oynayabileceği bildirildi.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Mersin Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Mersin'de hayata geçen millet bahçesi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olacağını dile getirdi. 

Mersin TÜİOSB'de ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı!

Bölgenin tarımsal üretimini son teknoloji ile yüksek katma değerli ürünlere dönüştürmeyi hedefleyen Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı...

Mersin'deki kadastro çalışmaları TBMM gündeminde!

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Gözce ve Gözsüzce mahallelerinde gerçekleştirilen kadastro çalışmalarına ilişkin meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Mersin Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM'de!

Mersin ili Anamur ilçesinde bulunan Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Mersin stadyumu çalışmaları Haberi

Mersin stadyumu çalışmaları

Mersin Stadı, ligin ikinci yarısının ikinci haftasında karşılaşmalara açılacak 


Ev sahibini bekliyor Haziran ayında düzenlenen Akdeniz Oyunları için yapılan 25 bin kişi kapasiteli Mersin Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Mersin İdman Yurdu'nun PTT 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçını yeni statta oynayabileceği bildirildi. 


Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerinde kullanıldıktan sonra yoğun bir çalışmaya sahne olan Mersin Stadyumu, yaklaşık 40 gün sonra, futbol oynamaya uygun hale gelecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, yüklenici firma Limak'ın önümüzdeki günlerde stattaki çalışmalarını tamamlayacağını ve stadın önce TOKİ'ye, ardından da Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredileceğini açıkladı. 


Bu süre içinde stadın zemini futbol için uygun hale getirilecek, TFF'nin standartları uyarınca stat girişlerinde bazı güvenlik tedbirleri alınacak. Stadın UEFA ve TFF standartlarına uygunluğunun belgelendirilmesinin ardından Mersin İdman Yurdu...