05 / 05 / 2024

Mersin Stadyumu projeleri

Mersin Stadyumu projeleri

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Mersin'de 1951'den 2014 yılına kadar hizmet veren tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu için adım atılmalı!

Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilcisi Yaser Gündüz, mülkiyeti TOKİ’de olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun bulunduğu alanın düzenlenmesi için yerel yönetimlere çağrıda bulundu.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydan olsun!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, 2014 yılında devri TOKİ’ye yapılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun olduğunu bölgenin ranta kurban edilmemesini, Mersinlilerin kullanabileceği büyük bir meydan yapılmasını istiyor

Mersin Erdemli'de imar kaynaklı sıkıntı var!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Mersin Stadyumu projeleri Haberi

Mersin Stadyumu projeleri

Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunun çözümü için farklı alternatifler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.


Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Mersin Stadyumunda yaşanan zemin sorunun ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmaların kısa çim biçme, silindir ve gübreleme operasyonuyla devam ettiği belirtildi.


Söz konusu stadın yaklaşık 45 gün sonra hazır olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada, "Tevfik Sırrı Gür stadında ise, hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 3 Ekimde oynanacak Mersin İdmanyurdu–Bursaspor karşılaşmasına yetiştirilmesi yönünde resmi yazışmalar devam etmekte. Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda sadece 2 veya 3 maç oynandıktan sonra Mersin Stadyumuna geçiş yapılacak" ifadelerine yer verdi.


Kulübün yönetim kurulu üyelerinden Sedat Aydöner, Ahmet Polat ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yetkililere Tarsus Stadını...