08 / 05 / 2024

mersin suriyeli evleri

mersin suriyeli evleri

Suriye ve diğer Ortadoğu ülkelerden gelerek Mersin' e yerleşen vatandaşların istekleri doğrultusun da yeni yapılan evlerde Orta doğu konut konseptine doğru bir geçişin yaşandığı bildirildi....

MB Verde Evleri'nde 18 ay 0 faizle esnek ödeme planı! Teslimler 2024 Aralık'ta! 

MB Verde Evleri projesi Mersin'de yükseliyor. Projede 2+1'lerin satışları tamamlanırken, son 24 adet 3+1 için 18 ay 0 faizle esnek ödeme seçeneği sunuluyor. Peki MB Verde Evleri'nde 3+1 konut fiyatları ne kadar? 

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Mersin Akdeniz metruk evlerden kurtuluyor!

KHK kapsamında görevlendirme yapılan Mersin'in Akdeniz Belediyesi, kentteki harabe durumdaki evleri de yıkarak ilçenin çehresini değiştiriyor

Mersin'de kiraladığı evi başkasına kiraladı!

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kiraladığı evleri kendisininmiş gibi başkasına kiralayan dolandırıcıyı yakaladı. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Suriyeli mülteciler için prefabrik ve konteyner evler inşa edilecek!

Avrupa'daki Suriyeli mültecilerin prefabrik ve konteyner evleri Türkiye'den gidecek. Suriye'de 2011 yılı Mart ayında başlayan ve bugün uluslararası krize dönüşen iç savaş, önlenemeyen mülteci akını nedeniyle Avrupa ülkelerini de kara kara düşündürüyor.

Suriyeli işadamları Türkiye'de fabrika için arazi arıyor!

Suriyeli işadamları Mersin, Hatay, Antep ve Maraş'ta fabrika için arazi arıyor. Yatırımlara aracılık eden Talat Ali, "Gıdadan ilaca birçok yatırım için yer arıyor ama bulamıyoruz" dedi

Mersin Cumhuriyet Evleri satışa sunuluyor!

Mersin Büyükşehir İmar İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Cumhuriyet Evleri sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Memoil-Eskon İnşaat Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairelerin görülmesini istedi.

Mersin Anamur Evleri’nin temeli atıldı!

Mersin’in Anamur ilçesinde yapımı süren Anamur Evleri’nin ikinci bloğunun temeli atıldı. Kent merkezinde yapımı devam eden projede 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezi yer alacak.

Tarsus Panaroma Evleri'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde inşa edilen Tarsus Panaroma Evleri, geniş sosyal donatıları ve büyük daireleriyle dikkat çekiyor. Yüksek katlı 5 blok halinde tasarlanan projede daireler genellikle oturum amaçlı tercih ediliyor.

Mersin’in liman avantajı Suriyeli firma sayısını katladı!

Hem iç savaştan kaçan hem de savaşla doğan ticari fırsatları fark eden Suriyeli girişimciler, Türkiye’de özellikle de Mersin’de art arda şirket kuruyor.

Zeytinlibahçe Evleri iletişim bilgileri!

Zeytinlibahçe Evleri Mersin İl'i Erdemli İlçe' sinde yer alıyor. Projede toplam 68 adet daire bulunuyor. Zeytinlibahçe Evleri iletişim bilgileri kapsamındaki telefon numası 0324 515 61 33.

mersin suriyeli evleri Haberi

mersin suriyeli evleri


Forza Fuarcılık organizasyonunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ve Mersin Yapı Müteahhitleri Derneğinin desteğiyle Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenen "Mersin 7. Yapı ve Emlak Fuarı"nın açılışı yapıldı.


Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda, arıtma sistemleri, asansör ve yürüyen merpenler, asma tavan sistemleri ve aksesuarları, banyo, duş, sauna donanımları, bina dekorasyon malzemeleri gibi inşaatlarda kullanılan malzemeler yer alıyor.


Mersin Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, fuarın açılışının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, site modelinde, geniş yaşam çevresi olan, üst donatıları olan, teknolojiyi kullanan nitelikli konutlara ilginin büyümesinin yenilikçi ürünlere olan talebi arttırdığını söyledi.


Türkiye'nin yapı sanayisinde kendisini hızla geliştirdiğini belirten Aşut, şunları kaydetti:


"İthal edilen ürünlerde ve yerli üretimde önemli mesafeler kat edildi. Mersin de bu konuda oldukça etkin hareket eden illerden bir...