04 / 05 / 2024

Mersin tanıtımına vakıf desteği

Mersin tanıtımına vakıf desteği

Mersin Ekonomi Platformu, kentin tüm dinamiklerini içine alan Marka Kent Mersin projesiyle Mersin’in strateji planlarını ortaya koymaya hazırlanıyor. Halktan valiliğe kadar her kesimi içine alması planlanan hedefi kentin röntgenini çekmek olacak.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

Tanıtım Fonu'na inşaat sektöründen büyük destek!

Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yaptığı "Tanıtım Fonu" önerisine sektörden büyük destek geldi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, bunu Fikirtepe’de başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Sivas'ta DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vakıf GYO bedelsiz sermaye dağıtımına 1 Haziran'da başlayacak!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bedelsiz Sermaye Artırımı kapsamında verilecek bedelsiz payların dağıtımına 1 Haziran 2016 tarihinde başlayacak.

Türkiye'nin tanıtımı için gayrimenkul fonları birleştirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda Türkiye'nin tanıtımına yönelik kullanılan fonların tek çatı altında toplanması durumunda yabancıya konut satışının 2-3 yıl içinde 23 binden 90 binlere çıkabileceği belirtildi.

Ankara Kızılcahamam'a Jeopark Tanıtım Müzesi yapılacak!

Kızılcahamam Belediyesi'nin yapımına başlanacak olan Jeopark Tanıtım Müzesi için zemin etüdü yapıldı. Güney, Kızılcahamam’ın geleceğine atacak olan projelerden bir tanesi için daha çalışmaları başlatmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Mersin tanıtımına vakıf desteği Haberi

Mersin tanıtımına vakıf desteği

Proje kapsamında MEP, STK’lar ve yerel yönetimlerden 90 kişinin katılımıyla düzenlendiği çalıştayın kitapçığını çıkarmayı ve 2 çalıştay daha yapmayı planlıyor. Hedefler arasında uluslararası tanıtım için büyükşehir belediyesinin öncülüğünde kent dinamiklerinin desteği ile bir tanıtım vakfı kurulması, kentte düzenlenen tüm festivallerin vakıf desteği ile sürdürülmesi de var. 


MEP Başkanı Ferudun Gündüz, Marka Kent Mersin projesinin temel amacının Mersin’in orta vadede bile olsa hak ettiği yere ulaşması, sahip olduğu değerleri yurtiçi ve yurtdışında pazarlamak için ortak bir çalışma yürütülmesi olduğunu söyledi. Projenin ilk adımı olarak bir çalıştay düzenlediklerini ifade eden Gündüz, “Çalıştaya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, Mersin Valisi, Mersin TSO Başkanı, ilçe belediye ve oda başkanları, akademisyen ve uzmanlardan oluşan 90 kişi katıldı. Çalıştayda 8 kişilik masalar oluşturuldu ve katılımcılara bir takım...