04 / 05 / 2024

mersin tarsus kentsel dönüşüm şevket can

mersin tarsus kentsel dönüşüm şevket can

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ile mahalle sakinleri katıldı.

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

Mersin'deki kentsel dönüşüm konutları 2024'ün ikinci çeyreğinden sonra teslim edilecek!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yaptığı açıklamada 415 konut ve 50 dükkanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabını 2024 yılının 2. çeyreğinden sonra tamamlayıp vatandaşlara teslim edeceklerini söyledi.

TOKİ Mersin Tarsus 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Tarsus projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Tarsus TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Tarsus TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

TOKİ Mersin Akdeniz 415 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin'deki kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Doğu Akdeniz'in önemli ticaret merkezleri arasında yer alan Mersin'de 142 dönüm alanda toplamda 416 dairelik 20 bloktan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi tamamlanıyor.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Tarsus için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tarsus'ta arazi kavgası: 5 yaralı!

Mersin Tarsus Akgedik Mahallesi'nde yaşanan arazi kavgasında 5 kişi yaralandı.

Mersin Tarsus'ta 12.9 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, 1302 ada 1 parselde yer alan hastaneyi 12 milyon 884 bin 820 TL'ye satıyor...

mersin tarsus kentsel dönüşüm şevket can Haberi

mersin tarsus kentsel dönüşüm şevket can

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi. 


Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ile mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda kentsel dönüşümle ilgili yapılan sunumun ardından söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, projenin hayata geçmesi ile İsmetpaşa Mahallesi'nin modem bir görüntüye kavuşacağını söyledi. Projenin biran önce hayata geçmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını ve mahalle sakinlerinin de üzerlerine düşen görevi yapmasını beklediklerini kaydeden Başkan Can. "Yaklaşık 4-5 yıldır İsmetpaşa Mahallemizdeki kentsel dönüşümle ilgili çeşitli duyumlar aldınız, görüşmeler yapıldı. Belki bazı müteahhitler ve emlakçılar sizlerle görüştü. Bizde göreve geldikten sonra İsmetpaşa Mahal lesiyle ilgili bir altyapı çalışmasına başlamıştık. 


Tabi netice itibariyle bazı müteahhitler gelip arsalarınıza veya evlerinize 10...