10 / 05 / 2024

Mersin tavan çöktü

Mersin tavan çöktü

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanı çöktü. Olay sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Kıdem tazminatında son durum! Tavan fiyat arttı mı?

Memur ve emekli zammı ile birlikte kıdem tazminatlarının en üst baremi de belli oldu. Açıklanan enflasyon farkına göre, 15 bin 371 TL olan kıdem tazminatının tavanı 17 bin 902 TL'ye çıktı.

Böyle zam görülmedi! 5 bin liradan 25 bin liraya çıktı ayda 2100 lira taksitle ödenecek

Döviz kurundaki dengesiz artışlar ve yüksek enflasyon nedeniyle otomobil sigorta ve kasko ücretlerine yüzde 400'e varan zamlar geldi. 2020 ve 2021'de pandemi etkisiyle düşen primler 2022'de tavan yaptı. 5 bin liralık kasko 25 bin liraya çıktı! İşte detaylar...

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Mersin'de kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde konut fiyatları ve kira fiyatları tavan yaptı. Uygun kira fiyatları ile bilinen Mersin'de de konut fiyatları yükselişe geçti. 

Gaziantep'te evin tavanı çöktü: 1 ölü 2 yaralı!

Gaziantep'te tadilatta olan 2 katlı müstakil evin tavanı çöktü. Çökme sonucunda bir kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı. 

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın 12 Ocak 2021 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden 6 milyar TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanı, 10 milyar TL'ye çıkacak.

Peker GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 1.8 milyar TL'ye çıktı!

Peker GYO'nun 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar 850 milyon TL'ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı değişikliğine ilişkin esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesi 10228 sayılı gazetede tescil ve ilan edildi.

Mersin Akdeniz'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi, Akdeniz İlçesi'ndeki Nacarlı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 939 bin 768 TL olarak belirlendi. 

Mersin Tarsus'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, iki ailenin bireyleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.

Kanal İstanbul güzergahında gayrimenkul fiyatları tavan yaptı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzegahında bulunan Arnavutköy, Küçükçekmece ve Terkos gibi bölgelerde arsa ve konut fiyatları tavan yaptı. Arnavutköy'de 2010'da konut metrekare fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasındayken, 2018'de 2600 TL'ye çıktı...

Mersin tavan çöktü Haberi

Mersin tavan çöktü

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanının üzerlerine çökmesi sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Zeynep Gökçe'ye ait tek katlı müstakil evin tavanı çöktü. Gökçe, kendisini ziyarete eden oğlu Reşit ve akrabaları ile salonda sohbet ettiğinde avizenin tavanla birleştiği nokta çöktü.

Kopan parçaların isabet ettiği anne ve oğlu yaralandı. Hafif yaralanan anne- oğul, salonda bulunan diğer aile yakınları ve komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Toros Devlet Hastanesi'ne götürüldü.