29 / 04 / 2024

Mersin Toroslar metruk bina yıkımları

Mersin Toroslar metruk bina yıkımları

Toroslar Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mahkeme 'kocam benden habersiz evimizi satamaz' başvurusunu haklı buldu!

Mersin Toroslar'da kadının, 'Kocam benden habersiz evimizi satamaz' başvurusu haklı bulundu...

Eşlerden habersiz konut satışı yapılabilir mi?

Mersin Toroslar'da eşinin kendisinden habersiz yaşadıkları evin satıldığını söyleyip dava açarak satışın iptalini isteyen kadın mahkeme tarafından haklı bulundu. 

Mersin'de 86.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 11 adet arsayı 86 milyon 768 bin 606 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin'de 77.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 7 adet gayrimenkulü 77 milyon 99 bin 975 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Mersin Akdeniz'de 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, Bahçe Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. 

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Mersin Toroslar’da imar planları onaylandı!

Mersin Toroslar'da 6’ncı ve 7’nci etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar metruk bina yıkımları Haberi

Mersin Toroslar metruk bina yıkımları

Toroslar Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.


Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Selçuklar Mahallesi’nde bulunan bir metruk bina iş makinalarıyla yıkıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, göreve geldiklerinde kendilerine çağdaş ve modern Toroslar oluşturma hedefi koyduklarını belirtti. Ortaya koydukları hizmetlerle bu hedefe her geçen gün bir adım daha yaklaştıklarını vurgulayan Tuna, Toroslar’ın artık çekim merkezi haline geldiğinin altını çizdi.


Tuna, çağdaş ve modern Toroslar hedefi doğrultusunda ilçe sınırları içerisindeki metruk binaların yıkımlarını mahalle sakinleri ve bina sahiplerinin dilekçelerine istinaden gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu tür binaların hem görüntü kirliliğine hem de kokulu ve uçucu madde bağımlısı insanların uğrak yeri olması nedeniyle olası tehlikelere davetiye çıkarabileceğini söyleyen Tuna,...