03 / 05 / 2024

Mersin turizm alanı

Mersin turizm alanı

Turizm alanları yatırıma açılacak Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği ( METAB ) Olağanüstü Meclis Toplantısı, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında yapıldı.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Özbekistan'dan turizm hamlesi!

Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Özbekistan'da turizm alanında köklü değişikliklerin yapılmasını bildiren "2019-2025 Yıllarında Turizmi Geliştirme Programı"nı imzaladı. 

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

İnci İş Merkezi Yenibosna turizm alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler ilçesi Yenibosna'da yer alan İnci İş Merkezi'nin turizm alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Mersin turizm alanı Haberi

Mersin turizm alanı

Silifke Kargıcık, Silifke Ovacık, Taşucu Boğsak, Gülnar Ortaburun başta olmak üzere önemli yatırımlarla Mersin'e çok önemli hizmetlerde bulunulduğunu kaydeden Güzeloğlu, "Silifke Kargıcık turizm merkezimizde tüm çalışmalar tamamlandı ve uygulama planları ve 1/1000 ve 1/5000'lik planlar Bakanlık onayı aşamasına getirildi. İnşallah kısa süre içerisinde yer tahsisine başlayacak duruma gelmiş oldu. Yine Silifke Ovacık Projesi de aynı şekilde Turizm Bakanlığı'ndan yatırım için tahsise açılacak. 


Taşucu Boğsak da hali hazır hem jeolojik zemin etüdü tamamlandı fakat çevre düzenlenmesinde itirazlar geldiği için şuan yeniden değerlendiriliyor. Değerlendirmenin ardından inşallah Boğsak'ın da tahsisinin hazır hale geldiğini belirtmekten mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu. 


Karboğazı'nda altyapılar tamamlandı Devam etmekte olan diğer projelere de değinen Güzeloğlu, "Gülnar Ortaburun'da jeolojik zemin etüdü ve kıyı kenar çizgileri çalışmaları tamamlandı ve imar planı da...