11 / 05 / 2024

Mersin Üç Ocak Ortaokulu ihale

Mersin Üç Ocak Ortaokulu ihale

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi'nde yer alan Mersin Üç Ocak Ortaokulu, restorasyon karşılığında 30 yıllığına kiralanması işi 4 milyon 502 bin 714 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Mersin'de kiralanan ve satılan kamu arazileri TBMM gündeminde!

2015 yılının Ocak ayından 2020 yılının Ekim ayına kadar geçen sürede Mersin'de kiralanan ve satılan kamu arazilerine dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Toroslar'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 684 bin 987 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 28 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Mersin Büyükşehir Meclisi Ocak Ayı 2. birleşimi yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından her ayın ilk Meclis Toplantısı’nın ilçelerde yapılması kararının alınması ile birlikte meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı birinci birleşimi için Gülnar’da buluştu.

Mersin Tarsus'ta binalara kamera şartı getiriliyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yeni yapılacak olan 3 kat ve üzeri binalardan, yeni ruhsat alacak işletmelerden kamera sistemi kurulması istenecek.

Mersin Tulumba Kavşağı’nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı. Üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.

4 ilde elektrik kesintisi 26 Ocak 2016!

Adana, Mersin, Gaziantep ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 26 Ocak'ta tesis, bakım, güvenlik ve hat tadilatı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Mersin Büyükşehir 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Mersin Liparis Resort Otel Ocak 2016'da açılacak!

Mersin merkezli Sinan İnşaat, otel yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Mersin'de 5 yıldızlı tatil oteli yatırımı yapan şirket, Mersin'in yanı sıra Niğde Ulukışla'ya bağlı Çiftehan'da da otel yatırımları yapacak.

Tulumba Kavşağı projesi 3 Ocak'a yetişecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tulumba Kavşağı Projesi'nin söz verdiği gibi 3 Ocak 2016 tarihine yetiştirilebilmesi için çalışmaların 24 saat sürmesi konusunda Mersin Valiliği'ne başvurduklarını bildirdi.

Mersin Üç Ocak Ortaokulu ihale Haberi

Mersin Üç Ocak Ortaokulu ihale


Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz üzerine 10.09.2008 tarih ve 26993 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde, aynı yönetmeliğin 25. maddesi Gereği “Açık Teklif Yöntemi” ile 30 yıllığına restorasyon karşılığı kiraya verilmesi için ihaleye çıkartılmıştır.


İLİ                                             :  Mersin

İLÇESİ                                      :  Akdeniz

MAHALLE                               :  Nusratiye

CİNSİ            ...