13 / 05 / 2024

mersin üniversitesi onkoloji hastanesi açıldı mı

mersin üniversitesi onkoloji hastanesi açıldı mı

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Herkes başvurabiliyor! Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı yapıyor!

Mersin Üniversitesi birçok pozisyonda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını bildirdi. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Mersin'de inşaat iskelesi çöktü: 4 yaralı!

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan bir inşaat iskelesi çöktü. Olay sonucunda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ek servis binası!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde oluşturulan Göz Bankası ve ek yataklı servis ile yeni merkezi derslikleri açıldı.

CBÜ Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı!

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de hayata geçirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı.

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kuruldu!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) bünyesinde İslami İlimler Fakültesi kuruldu. İslami İlimler Fakültesi’nin kuruluşuna ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Aralık 2016 tarih ve 2991 Sayılı Resmi gazete’de yayımlandı.

Mersin Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı!

Mersin'de Toroslar Belediyesi ve Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesince ortaklaşa yürütülen "Yumuktepe ve Çevresini Koruma, Sunum ve Turizm Altyapısını Geliştirme Projesi" kapsamında Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı.

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Kent genelinde başlayan çalışmalar kapsamında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı.

Mersin Üniversitesi'nde Ekoköy Fikirleri Projesi tanıtıldı!

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katıldığı Mutlu Yaşam Köyü: Mezitli Belediyesi "Ekoköy Fikirleri" Öğrenci Proje yarışmasının sunumları gerçekleştirildi.

mersin üniversitesi onkoloji hastanesi açıldı mı Haberi

mersin üniversitesi onkoloji hastanesi açıldı mı

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılımı ile açıldı. Fuat Oktay açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımı ile Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı.

Oktay, Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesinin Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, Mersin'in yıl boyunca dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçileri doğası, havası ve kültürel zenginlikleriyle kendisine çektiğini dile getiren Oktay, farklı birçok köken ve inançtan insana kapılarını açan Mersin'in aynı zamanda Anadolu'nun bir özeti olduğunu belirtti. Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirdikleri yatırımlar ile Mersin'e ve Mersinlilere olan ilgilerini her fırsatta gösterdiklerini ifade ederek açılışını yaptıkları hastanenin de bunun somut bir göstergesi olduğunu söyledi.

Mersin'i hizmetlerle geliştirdiklerini ve kalkındırdıklarını belirten Oktay, şöyle devam etti:

"2002...