07 / 05 / 2024

mersin üniversitesi protesto

mersin üniversitesi protesto

Mersin Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde kentsel dönüşüm çalışmaları protesto edildi

Herkes başvurabiliyor! Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı yapıyor!

Mersin Üniversitesi birçok pozisyonda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını bildirdi. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Mersin'de inşaat iskelesi çöktü: 4 yaralı!

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan bir inşaat iskelesi çöktü. Olay sonucunda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ek servis binası!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde oluşturulan Göz Bankası ve ek yataklı servis ile yeni merkezi derslikleri açıldı.

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kuruldu!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) bünyesinde İslami İlimler Fakültesi kuruldu. İslami İlimler Fakültesi’nin kuruluşuna ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Aralık 2016 tarih ve 2991 Sayılı Resmi gazete’de yayımlandı.

Mersin Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı!

Mersin'de Toroslar Belediyesi ve Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesince ortaklaşa yürütülen "Yumuktepe ve Çevresini Koruma, Sunum ve Turizm Altyapısını Geliştirme Projesi" kapsamında Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı.

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Kent genelinde başlayan çalışmalar kapsamında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı.

Mersin Akkuyu Nükleer Santrali protesto edildi!

Akkuyu’daki çevreciler Mersin'in Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi'nde yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Santrali projesi için santralin giriş kapısı önünde eylem yaptı.

Mersin Üniversitesi'nde Ekoköy Fikirleri Projesi tanıtıldı!

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katıldığı Mutlu Yaşam Köyü: Mezitli Belediyesi "Ekoköy Fikirleri" Öğrenci Proje yarışmasının sunumları gerçekleştirildi.

Mersin'de Akkuyu Nükleer Santrali protesto edildi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önümüzdeki ay görüşülmesi beklenen Çevre Düzeni Planı’na Akkuyu Nükleer Santrali’nin işaretlenmemesi kararı protesto edildi. Bunun üzerine belediye planı yeniden ele almaya karar verdi.

Tarsus Tarihi Kent Merkezi projesi başladı!

Mersin üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi yardımcı Doç. Dr. Burak Belge tarafından Tarsus Tarihi kent Merkezi başlıklı bilimsel araştırma projesi sunumu yapılmıştır.

Mersin'de Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı düzenlendi!

Mersin Üniversitesi Bölgesel İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİAMER), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mimarlar Odası Mersin Şubesi işbirliğiyle "Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı" düzenlendi.

mersin üniversitesi protesto Haberi

mersin üniversitesi protesto

Bu yıl 17. dönem mezunlarını veren Mersin Üniversitesi mezuniyet töreninde öğrencilerin açtığı pankartlar dikkat çekti. Çiftlikköy Kampüsü'ndeki futbol sahasında gerçekleşen mezuniyet töreninde kentsel dönüşüm çalışmaları protesto...