06 / 05 / 2024

mersin yavuz tower

mersin yavuz tower

Mersin'de Altunören Group imzasıyla yükselen Yavuz Tower'da yer alan konutların fiyatları 785 bin lirqadan başlıyor. Projede belirlenen en yüksek konut fiyatı ise 925 bin lira. Yavuz Tower 23 katlı tek blok halinde 19 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Elite Tower'da 4 bin 500 TL taksit imkanı! Yeni proje!

Yavuz Holding imzasıyla Ankara Pursaklar'da hayata geçirilen Elite Tower projesinde 10 bin TL peşinat ve 60 aya varan şirket içi elden taksit seçenekleri sunuluyor.

Mersin'de emlak sektöründe hareketli dönem başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, emlak sektöründe yazın yaşanan durgunluğun öğrencilerin ders kayıtlarının başlaması ve memur tayinleri ile yerini hareketliliğe bırakacağını söyledi.

Mersin'de konut satışları arttı!

MERSİN Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Türkiye genelinde yılın ilk 5 ayında 556 bin 784 konut satıldığını, satışlardaki artış oranının Mersin'de de görüldüğünü açıkladı.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Yavuz Selim Madenli'den konut alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konutta KDV indiriminin müteahhitler tarafından alıcılara yansıtılmaması konusunda uyardı.

Yavuz Selim Madenli: Ev alımı daha da kolaylaşacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Cumhuriyet tarihinde ilk defa özel sektörün 240 aya varan vadelerle konut satacağını belirtti. Madenli, "Faiz oranları taksit sayısına göre yüzde 0.75 ile 0.85 arasında değişecek" dedi.

Yavuz Selim Madenli'den konut satışları değerlendirmesi!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Türkiye genelinde konut satışlarının 2016 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2 oranında artarak 114 bin 751 olduğunu açıkladı.

Varsıl Suriyeliler Mersin'de konut satışlarını artırdı!

2013-2016 yılları arasında konut satışında Doğu Akdeniz kentleri içinde Mersin’in payı ortalama yüzde 38 oldu. Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, bu oranda varsıl Suriyelilerin Mersin’e yerleşmelerinin payı olduğunu söyledi.

Mersin'de kentsel dönüşüm bir an evvel başlamalı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Mersin’de kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an evvel başlaması gerektiğini belirterek “Kent merkezindeki köhneleşmiş yapıların artık kendisini yenilemesi gerekmektedir." dedi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de ev satışları durdu!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yaz tatilinin gelmesi ve Ramazan ayının etkisi ile Mersin'de ev satışlarının yavaşladığını söyledi.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler Mersin'de emlak fiyatlarını artırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kayıt dışı emlakçılık yüzünden esnafın perişan hale geldiğine dikkat çekti. Madenli, Suriyelilerin Mersin'deki emlak fiyatlarını artırdığından bahsetti.

mersin yavuz tower Haberi

mersin yavuz tower

Altunören Group imzasıyla Mersin Adnan Menderes Bulvarı'nda 2 bin 313 metrekare arazi üzerinde yaşama geçen Yavuz Tower 23 katlı tek blok halinde 19 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor.


Projede konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 3+1 daireler 284 metrekare, 4+1 daireler ise 300 metrekare alana sahip.


Yavuz Residence'ta fiyatlar 785 bin liradan başlıyor, 925 bin liraya kadar yükseliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Yavuz Tower'ın sosyal alanları arasında;

Açık-kapalı yüzme havuzu,

Bay-bayan giyinme odaları

Çocuk oyun alanları,

Fitness sauna,

Kapalı otopark,

Misafir otoparkı bulunuyor. Ayrıca projede uydu, tv ve ADSL sistemi alt yapısı, jenaratör, akıllı ev sistemi mevcut.


Yavuz Tower'daki konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor


http://www.yavuztower.com/


0324 359 79 99



Ceren...