07 / 05 / 2024

mersin yeni kavşak yatırımları

mersin yeni kavşak yatırımları

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı trafiğe açıldı.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da Yoncalı Köprü Kavşak projesi Meclis'ten geçti!

TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılması düşünülen Yoncalı Köprü Kavşak Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trambüs gerekçesi ile iptal edilmişti. Söz konusu kavşağın yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar oyu çıktı.

Malatya Yonca Kavşak için imar değişikliği yapıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Yeni Stadyum ile İnönü Üniversitesi arasında Karayolları tarafından yapılacak olan Yonca kavşak için gerekli imar plan düzenlemesini kabul etti.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

mersin yeni kavşak yatırımları Haberi

mersin yeni kavşak yatırımları


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı trafiğe açıldı. Açılışı kendi kullandığı makam aracı ile kavşaktan geçerek yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, verdikleri sözü tuttuklarını ve sırada Mezarlık-1 Bat-Çık Projesi olduğunu söyledi.


2 Yılda 2 Bat-Çık Projesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, göreve geldiği tarihten bu tarafa kent trafiğini rahatlatacak ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı’nı hizmete açtı. Tulumba Kavşağı ve Demokrasi Kavşağı olmak üzere iki yılda iki bat-çık projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Kocamaz, “Biz milletimize ne söz veriyorsak sonuna kadar arkasındayız” derken, Mersin’in üçüncü bat-çık projesi olan Mezarlık-1 Kavşağı için de kısa sürede çalışmaya başlayacaklarını aktardı.


Demokrasi Şehitlerinin Anısına

Limonluk Kavşağı olarak başlanan Mersin’in ikinci bat-çık projesine, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın...