30 / 04 / 2024

Mersin Yenişehirdeki binanın yıkımı için çatıya kepçe mi çıkarıldı

Mersin Yenişehirdeki binanın yıkımı için çatıya kepçe mi çıkarıldı

Mersin'in Yenişehir İlçesi Adnan Bulvarı'ndaki 8 katlı binanın zemininde çökme meydana gelince yıkılmasına karar verildi. Binanın yıkımı tepeden başlayarak gerçekleşti.

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu.... Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...  İşte TOKİ Mersin 2023 projesi detayları...

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Kartal'da yıkılan binanın temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yıkılan binanın yerine yeni bina yapmak ve o yatay mimari esaslı dönüşümü yapmak için kentsel dönüşümü başlattık ve bugün o binanın temelini inşallah atmış olacağız" dedi...

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin yeni imar planlarını bekliyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 23 No’lu Madencilik ve Mineral Ürünler Meslek Komitesi üyeleri, Mersin'de yeni imar planlarının beklendiğini açıkladı.

Tokat Merkez'deki 55 yıllık 5 katlı binanın yıkımı başladı!

Tokat Merkez Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki 55 yıllık 5 katlı apartmanda yıkım çalışması çevre güvenliği alınarak başlatıldı. Yıkılacak olan binanın yerine yeni bir binanın yapılacağı öğrenildi.

Mersin Yenişehir'deki 8 katlı bina yıkıldı!

Mersin'in Yenişehir İlçesi Adnan Bulvarı'ndaki 8 katlı binanın zemininde çökme meydana gelince yıkılmasına karar verildi. Binanın yıkımı tepeden başlayarak gerçekleşti.

Hamamönü'ndeki tarihi 2 binanın restorasyonu hakkında yeni iddia!

Hamamönü’nde korku saçan metruk binanın sahiplerinden Prof. Uluçam “Daha dün oradaydım” derken, muhtar Adalı yalanladı: 1 yıldır gelmiyor.

Mersin Yenişehir'de 2. Kadın Sığınma Evi tamamlandı!

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

Mersin Yenişehir'deki metruk binalar yıkılıyor!

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan terk edilmiş bir binanın yıkımı gerçekleştirdi.

Ankara Yeni Mahalle'deki 130 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Ankara Canik Belediyesi, Yeni Mahalle dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentsel dönüşüm kapsamınla toplam 80.5 dünüm atanda kamulaştırma işlemleri tamamlanan 130 bina yıkıldı.

Mersin Yenişehirdeki binanın yıkımı için çatıya kepçe mi çıkarıldı Haberi

Mersin Yenişehirdeki binanın yıkımı için çatıya kepçe mi çıkarıldı

Mersin'inde 8 katlı bir bina, tepesine çıkartılan iş makinesiyle vatandaşların şaşkın bakışları içinde yıkılıyor. İş makinesi operatörü Ethem Demir yıkımla ilgili, "Deniz manzaralı bir ortamda yıkım yapıyorum. Yorgunluk bile hissetmiyorum çalışırken. Bir nevi tatil gibi yani" dedi.


Mersin'in Merkez Yenişehir İlçesi Adnan Bulvarı'ndaki 8 katlı binanın zemininde çökme meydana gelince yıkılmasına karar verildi. Birkaç metre yanında binalar olduğu için yıkımın yukarıdan başlamasına karar verilince iş makinesi, vinç yardımıyla binanın tepesine çıkarıldı. Vatandaşların şaşkın bakışları altında binanın tepeden yıkımına başlandı.


''ÇALIŞMAYA KORKUYORLAR''

16 yıllık işi makinesi operatörü olduğunu belirten Ethem Demir, yıkım çalışmalarının meraklı bakışlar altında gerçekleştiğini söyledi. Bina tepesinde iş makinası ile çalışmanın çeşitli tehlikeleri olduğunu ifade eden Demir: "Yukarıda tehlike daha fazla, çünkü çürük binalara çıkıyoruz. Meslektaşlarımla aramızdaki fark, onlar zeminde...