29 / 04 / 2024

Mersin yollar

Mersin yollar

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kasım ayında 95.3 kilometre asfalt çalışması yaptı.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları sürüyor!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açmak için çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Mersin Erdemli'de asfaltlar yenileniyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin'e bisiklet yolu geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, “ Mersin'in değerini artırmak için edindiğimiz vizyon dahilinde hazırladığımız Ulaşım Master Planımızda şehrimizin altyapısını planlarken, kentin ulaşımında bisiklet yollarının ve yayalaştırma düzenlemelerinin önemini vurguladık.'' dedi.

Mersin'in yolları yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki asfalt, yol bakım onarım, temizlik, ilaçlama, park-bahçe, zabıta, itfaiye, veterinerlik hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Mersin Erdemli'nin yolları genişletiliyor!

Mersin’in tüm ilçelerinde hizmetlerine aralıksız devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesinde de sorumluluk alanı içerisinde olan yolların bakım, onarım, asfalt ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan kırsalda ve şehrin çeşitli bölgelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan Toroslar ilçesinde yeni bulvar açma çalışmalarına devam ediyor.

Mersin'de yollara bakım ve onarım çalışması yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin kırsalında asfaltsız yol kalmayacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kasım ayında 95.3 kilometre asfalt çalışması yaptı.

Mersin'in yeni yolları hizmete açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her yere eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Silifke'de parke ve sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, gazetecilere, Atatürk ve Menderes caddelerinde, parkesi sökülen ve bozulan yolların sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Mersin'de asfaltlanan yollar hizmete sunuldu!

Mersin Büyükşehir Belediyesi normallerin üzerindeki hava sıcaklıklarına rağmen sürdürdüğü asfalt çalışmalarında tamamlanan yolları vatandaşların hizmetine sundu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlama çalışmaları devam ediyor...

Mersin Tarsus'ta yollar yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yollar açıp mevcut yolların asfaltını yenilerken, diğer yandan sivrisinekle mücadele ediyor Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Mersin yollar Haberi

Mersin yollar

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kasım ayında ilçe ve bu ilçelere bağlı mahallelerde toplam 95.3 kilometre asfalt çalışması yaptı. Özellikle kırsal bölgelerde yürütülen çalışmalarda, Tarsus ilçesine bağlı Killik - Karadiken, Çiriştepe Taşçılı güzergahı ile Gölcük Mahallesi merkezinde 1. ve 2. kat, Taşçılı Kız-Erkek Kuran Kursu yolu. Ulaş - Cinköy, Karadiken Pirömerli arası ve Killik Pirömerli - Boztepe-Çevlik Mahallesi merkezleri olmak üzere toplamda 17.1 kilometre asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 


Mut ilçesine bağlı Yenisu - Çivi Mahallesi yolu ile Dağpazarı Çivi-Ballı Mahallesi merkezlerine toplamda 10.4 kilometre 1. kat asfalt çalışması gerçekleştirildi. 


Mezitli ilçesi Fındıkpınarı, Çevlik Pelitkoyağı - Takaıılı Mahallesi merkezleri ile Takanlı -...